De Brouwerij + twee Gorter dakluiken

Op de hoek van de Oliestraat en de Maaskade bouwen woningcorporatie Mooiland en Ballast Nedam Zuid Appartementencomplex De Brouwerij.

Geplaatst door: Gorter Group bv

Dit woongebouw krijgt 41 duurzame sociale huurwoningen variërend van twee- tot driekamerappartementen voor jong en oud. Het complex is ontworpen met een mix van hedendaagse, klassieke en Bossche School architectuur. Hierdoor ontstaat een hoogwaardige en gevarieerde uitstraling welke goed aansluit bij de bestaande omgeving.


LA | Architecten Ingenieurs hebben voor de toetreding van het dak gekozen voor een tweetal Gorter® dakluiken.

Waarom kiezen voor een Gorter® dakluik?
De twee RHT-dakluiken zorgen ervoor dat onderhoudsmonteurs op een compleet veilige wijze het dak kunnen betreden. Om de veiligheid te optimaliseren, levert Gorter haar luiken bij voorkeur met eigen ontworpen klimmiddelen. De dakluiken op De Brouwerij worden dan ook geleverd in combinatie met twee schaartrappen die speciaal zijn ontworpen voor optimale veiligheid. Ze zijn zeer sterk, geheel op maat en in lijn met de dakluiken om vallen of knelgevaar te voorkomen. Bovendien zijn de schaartappen tijdens het gebruik eenvoudig te vergrendelen. Het luik zelf is thermisch gescheiden en kent een hoge isolatiewaarde. Uniek is dat de RHT-dakluiken als eerste in de markt met een European Technical Assessment (ETA) geleverd worden, waarmee er een onbetwiste onderbouwing is voor de bewezen prestaties en de aangebrachte CE-markering.

Speciaal voor platte daken
De dakluiken van Gorter zijn uitermate geschikt voor het platte dak. De luiken zijn beschikbaar met dicht en glazen deksel, maar ook in een brandwerende of explosie-ontlastende uitvoering. Een dakluik is eenvoudig in een bestaand of nieuw gebouw te integreren. Anders dan met een dakopbouw, wordt het aanzicht van uw gebouw met deze vorm van daktoetreding niet verstoord en hoeft u ook geen extra vergunningen aan te vragen. 

Meer informatie over Gorter:https://www.gortergroup.com/nl/

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.