De Hofdame rekent vier keer op Gorter

De Hofdame ligt aan de Prinses Irenelaan in Weesp, op de plek van het voormalige Rabobank kantoor, middenin de stad.

Geplaatst door: Gorter Group bv

Architecten Ton Liemburg en Roland Borst van architectenbureau Het Ontwerpteam uit Vinkeveen zijn verantwoordelijk voor het ontwerp. Zij hebben zich laten inspireren door de kenmerkende historische pakhuizen van Weesp. Zo is het gebouw als één geheel ontworpen, maar zie je toch onderscheid tussen de verschillende panden waarin de appartementen gevestigd zijn: verschillende kleuren metselwerk in wit, gemêleerd grijs en roodbruin en afwisseling in puntdaken en platte daken. Het bijzondere ontwerp past dan ook perfect bij de authenticiteit die de vestingstad Weesp kenmerkt. 

?De gevels en het dak van de Hofdame zijn uitstekend geïsoleerd met dubbele beglazing en goede vloer- wand- en dakisolatie. Mede door een goede kierdichting wordt op energielasten bespaard en zijn de appartementen vrijwel tochtvrij. Ook worden alle appartementen standaard geleverd met vloerverwarming. Zo wordt er ook ruimte bespaard omdat er geen radiatoren aanwezig zijn en geniet je dus van extra wooncomfort in de Hofdame. Alle appartementen in de Hofdame worden voorzien van een warmte- en koudeopslag (WKO). Toegang tot het dak wordt gerealiseerd door de twee reguliere en twee beglaasde dakluiken van Gorter. 

Comfortabele daktoegang
Gorter Luiken levert onderhoudsvrije luiken voor toegang door daken, vloeren, wanden en plafonds. Het is de eigen engineeringafdeling die de producten -waaronder dakluiken, vloerluiken en inspectieluiken- ontwerpen. Vanzelfsprekend met oog op veiligheid, kwaliteit en vernieuwing. De nieuwe generatie RHT- dakluiken wordt dan ook gekenmerkt door een uiterst sterke en gepatenteerde constructie. Dankzij een aantal aanpassingen is het dakluik nog beter bestand tegen onverwachte extreme belastingen in de bouwfase of tijdens het gebruik. Met de introductie van de nieuwe generatie RHT-dakluiken worden er drie nieuwe maatvoeringen aan het standaard leveringsprogramma toegevoegd.

Daglicht
De beglaasde dakluiken (RHTG) zijn ideaal voor toepassing in gebouwen of woningen waar natuurlijk daglicht in de onderliggende ruimte gewenst is. Dit kan zijn in appartementen met een dakterras, woningen met weinig ramen, in kantoren of overige utiliteitsbouwtoepassingen. Niet alleen praktisch dus, maar dus ook zeer esthetisch. 

Klimmiddelen
De dakluiken zorgen stuk voor stuk voor een veilige toetreding tot het dak. Dat is mede te danken aan de klimmiddelen die worden meegeleverd. Zij zijn speciaal  ontworpen voor een veilige uitstap: zeer sterk, geheel op maat en in lijn met het Gorter dakluik om vallen te voorkomen, geen knelgevaar voor handen en tijdens het gebruik eenvoudig te vergrendelen.

Wil je meer weten over de kenmerken van dit dakluik of over het bedrijf Gorter?
Meer informatie over de Gorter dakluiken, de opties en de vanaf prijs vind je via deze link. Liever meteen een offerte opvragen? Klik hier

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.