De ideale boxspring voor in uw appartement

Als eigenaar van een appartement is het vast geen onbekend nieuws voor u: bijna altijd zijn appartementen gelijkvloers.

Gepubliceerd: 22 december 2021

En als er een lift aanwezig is, dan is een appartement ook heel geschikt voor de toekomst. Zo weet u zeker dat u ook later geen trap meer hoeft te lopen.

Wanneer u wilt investeren in de toekomst, dan is een boxspring met verstelbare bodem de ideale oplossing. In dit artikel leest meer over waar u allemaal op moet letten als u een elektrische boxspring wilt kopen.

Kies voor een boxspring zonder holle ruimtes

Aan de buitenkant is er vaak niets te zien. Maar de binnenkant van een boxspring wordt vaak opgevuld met goedkope materialen. U kunt hierbij denken aan bonellveren of harde pocketveren. Niet wat u bij een goede boxspring mag verwachten.

Bij een goede boxspring mag u verwachten dat de holle ruimtes van de boxspring worden benut door een extra zachte schouder- en heupzone. Dit zorgt namelijk voor ondersteuning van uw lichaam waar het nodig is.

Kies de kleur en stijl die bij uw appartement past

Soms is er een beperkte keuze qua stijl, maar ook qua kleur. Ga daarom naar een specialist die ruime keuze heeft. Het is natuurlijk zonde als u uw appartement met veel zorg heeft ingericht, maar u nieuwe boxspring helemaal wegvalt.

Bij een beddenspecialist waar u wel een ruime keuze heeft, moet u eerder gaan wegstrepen dan dat er niets tussen zit wat u wel mooi vindt. Ga dus van te alvast bekijken wat in uw interieur past. Vindt u dit moeilijk? Maak dan een foto's en neem deze mee naar de winkel. Denk ook alvast na over het juiste formaat van uw boxspring. Zo kan de adviseur met u meekijken en u een goed geven, zodat u straks in het bezit bent van een mooie boxspring.

Ga direct voor een complete boxspring met matras

Als u kiest voor een goede boxspring, dan is het vaak mogelijk om een complete set te kopen. Daarmee bent u er zeker van dat alles bij elkaar past en de optimaal is.

Gaat u voor een complete set? Test dan goed of het matras ook comfortabel ligt op

uw nieuwe boxspring. Het is zonde wanneer u een verstelbare boxspring koopt, maar dit niet lekker ligt. Zo maakt u uw slaapcomfort optimaal, waardoor u uitgerust aan uw dag kunt beginnen.

VvE Helpdesk Advies nodig voor uw VvE?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Kennisbank Gerelateerd
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.