De Koninginnen

Bouwbedrijf van Norel bouwt zeventien royale appartementen in het centrum van Epe. Op de plek waar voorheen het postkantoor gevestigd was, komen appartementen met een omvang van 144 tot 180 m2.

Geplaatst door: Gorter Group bv

Het ontwerp (van architectenbureau Van Erken Calandt) stond volledig in het teken van duurzaamheid. In het bestek voeren duurzame installaties en materialen dan ook de boventoon. 

Duurzaam
De appartementen worden uitgerust met een individuele bodemwarmtepomp en worden verwarmd middels vloerverwarming. De warmtepompen maken gebruik van de energie die door de zonnepanelen wordt opgewekt. Een ander deel van de opgewekte zonne-energie is voor het algemene elektraverbruik. Wat betreft de materialen koos Van Erken Calandt voor zo duurzaam en onderhoudsarm mogelijk. Reden genoeg om te kiezen voor het RHT-dakluik van Gorter. Met dit luik is een veilige toegang tot het dak gegarandeerd. Zodoende kan de onderhoudsploeg op een veilige wijze het dak toetreden wanneer inspectie of reparatie gewenst is. 

Optimale isolatie én gebruiksvriendelijk
De architect maakte met deze Gorter-oplossing niet alleen op het gebied van isolatie de beste keuze, maar ook op het gebied van gebruiksvriendelijkheid. Met dit luik is een praktische en veilige toegang tot het platte dak gegarandeerd. Zeker omdat er ook is gekozen voor de combinatie met schaartrap. De (schaar)trap en ladders van Gorter zijn speciaal  ontworpen voor een veilige uitstap: zeer sterk, geheel op maat en in lijn met het Gorter dakluik om vallen te voorkomen, geen knelgevaar voor handen en tijdens het gebruik eenvoudig te vergrendelen. 

Leer hier meer over de mogelijkheden van de Gorter dakluiken

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van Gorter Group bv
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.