Nieuwbouw JUKO krijgt twee RHT-dakluiken

In Nieuwegein realiseert Plegt-Vos in opdracht van corporatie Mitros veertig appartemensen voor 65+-ers.

Geplaatst door: Gorter Group bv

Voor de ontwikkeling en bouw van dit project past de bouwer het HuisvannuAppartementen-concept toe waarmee het bedrijf razendsnel kan bouwen. Door prefabricage, vaste partners en een gestandaardiseerd proces worden risico’s geminimaliseerd en worden de ontwikkel- en bouwtijd van projecten sterk verkort. Een van de partners is Gorter uit Schagen, verantwoordelijk voor de levering van een tweetal dakluiken in combinatie met eenzelfde aantal schaartrappen ten behoeve van een veilige daktoegang.

Met deze dakluikcombinatie is het dak van dit gebouw op comfortabele en volledig veilige wijze te bereiken. 

Veilig en duurzaam met RHT
Gorter dakluiken bieden een praktische en veilige toegang tot platte en licht hellende daken voor onderhoudswerkzaamheden aan het dak en bieden toegang tot koelinstallaties, liftmachinekamers, glazenwasinstallaties, zonnecollectoren en andere voorzieningen op hoogte. De dakluiken zijn inzetbaar op platte daken met een maximale hellingshoek van 30°.

Lekker warm
Gorter RHT-dakluiken zorgen niet alleen voor een veilige daktoegang, ze garanderen ook een uitstekende isolatie. Zo zijn de RHT-dakluiken voorzien van een volledig thermisch gescheiden opstand en deksel en hebben een bewezen hoge isolatiewaarde. Dit minimaliseert de kans op condensvorming en zorgt voor een besparing op de energiekosten. Bovendien is de dakluikconstructie geluids- en inbraakwerend.

Meer informatie over Gorter: http://gorterluiken.nl/

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

-Kennisbank Meer van Gorter Group bv
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.