Veilig omhoog in Rozenheuvel

Aan de Rozenstraat van het historische centrum van Zeist verrijst een bijzonder appartementengebouw.

Geplaatst door: Gorter Group bv

Met haar Hollandse rode baksteen, duurzame houten elementen in de gevel en in het trappenhuis en vrije zichtlijnen vanuit de woning is dit gebouw een plaatje om te zien. Het complex is verdeeld over vier verdiepingen en herbergt in totaal zestien energiezuinige appartementen. Voor de toegang tot het dak koost architect Remake voor een dakluik van Gorter. Een volledig veilige en comfortabele toegang zijn hiermee gegarandeerd. 

Duurzame woning en goed geïsoleerde daktoegang
Droom jij van een duurzame woning die in de zomer net zo comfortabel is als in de winter? Rozenheuvel is het antwoord. Het complex is uitstekend geïsoleerd en beschikt over een bodemwarmtepomp en zonnepanelen op het dak. Gorter RHT-dakluiken zorgen voor een veilige daktoegang en combineren dat met een uitstekende isolatie. De dakluiken van Gorter zijn voorzien van een volledig thermisch gescheiden opstand en deksel en hebben een bewezen hoge isolatiewaarde. Win-win dus!

Veilig het dak op
Het RHT-dakluik van Gorter is in het bijzonder geschikt voor platte en licht hellende daken en is de best verkrijgbare oplossing voor een veilige daktoegang. Wil je weten hoe een dakluik wordt geïnstalleerd? Check dan deze linkDe dakluiken van Gorter maken het onderhoud aan en de inspectie van daken en de daar aanwezige installaties eenvoudiger dan ooit. Het dak is namelijk via de verdiepingen en trappen binnen het gebouw te betreden en voorkomt hiermee risicovolle acties met losse ladders of hoogwerkers. 

Meer informatie over de Gorter dakluiken, de opties en de vanaf prijs vind je via deze link. Liever meteen een offerte opvragen? Klik hier!    

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.