Drie luiken op MFA Schoonhoven

Het Schoonhovens College en sporthal De Meent in Schoonhoven krijgen een nieuw gezamenlijk onderkomen.

Geplaatst door: Gorter Group bv

De oude sporthal is afgelopen zomer circulair ontmanteld. Een deel van de vrijgekomen materialen wordt bij de nieuwbouw ingezet. Onder de nieuw toegepaste materialen zit een drietal super isolerende dakluiken die perfect passen bij het energieneutrale karakter van deze nieuwbouw.

Uitstekende isolatieprestaties voor het dak
Gorter RHT-dakluiken zorgen voor een veilige daktoegang en combineren dat met een uitstekende isolatie. De dakluiken van Gorter zijn voorzien van een volledig thermisch gescheiden opstand en deksel en hebben een bewezen hoge isolatiewaarde. De dakluiken van Gorter maken het onderhoud aan en de inspectie van daken en de daar aanwezige installaties eenvoudiger dan ooit. Het dak is namelijk via de verdiepingen en trappen binnen het gebouw te betreden en voorkomt hiermee risicovolle acties met losse ladders of hoogwerkers. 

Voor platte en licht hellende daken
Het RHT-dakluik van Gorter is in het bijzonder geschikt voor platte en licht hellende daken en is de best verkrijgbare oplossing voor een veilige daktoegang. Wil je weten hoe een dakluik wordt geïnstalleerd? Check dan deze link.

Meer informatie over de Gorter dakluiken, de opties en de vanaf prijs vind je via deze link. Liever meteen een offerte opvragen? Klik hier!  ‎

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

-Kennisbank Meer van Gorter Group bv
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.