Drie RHTEP's op De Tirrel

De Tirrel wordt een plek waar iedereen welkom is, waar gezorgd wordt -voor en met elkaar- en waar jong en oud elkaar kunnen ontmoeten en aanvullen.

Geplaatst door: Gorter Group bv

De Twaalf Hoven, obs Tiggeldobbe, cbs De Piramiden en gemeente Het Hogeland staan aan de basis van dit unieke project waarin ook zeer jonge kinderen zullen worden opgevangen en sport en bewegen alle ruimte krijgen. TEAM 4 Architecten mocht De Tirrel ontwerpen, Rottinghuis maakt op dit moment werk van de realisatie. 

Duurzaamheid is een belangrijk thema binnen de Tirrel. Een bijeenkomst met Thomas Rau heeft de initiatiefnemers geïnspireerd om te kijken hoe ver men kan gaan als het gaat om een duurzame Tirrel. En dat is behoorlijk ver: voor minder dan een gezond binnenklimaat, gebruik van duurzame materialen en zonnepanelen op het dak doet men het niet. Dat de RHTEP-dakluiken van Gorter toegang geven tot deze zonnepanelen en bovendien zelf ook een duurzaamheidspredicaat hebben, maakt ze tot de enige juiste keuze van TEAM 4. 

RHTEP-dakluik van Gorter blinkt uit in zijn isolatiewaarde
Gorter levert veilige daktoegangen, die onopvallend en eenvoudig in elk ontwerp kunnen worden gei¨ntegreerd en bovendien kostenbesparend zijn. De belangrijkste voordelen van dit luik voor platte en hellende daken:

  • Dit dakluik blinkt uit in zijn isolatiewaarde. Het dakluik is hiermee de ideale keuze voor bouwwerken waarbij de nadruk wordt gelegd op het minimaliseren van energieverbruik.
  • Gorter dakluiken worden met e´e´n hand geopend en gesloten. In open stand kunnen ze niet terug- vallen door een automatisch blokkeringsysteem. Het gesloten luikdeksel beschermt de gebruiker tegen valgevaar. De bediening vereist niet meer dan 5 kg duw- of trekkracht.
  • De RHTEP-dakluiken zijn weer- en windbestendig uitgevoerd. De thermisch onderbroken constructie heeft een isolatiewaarde van Uw = 0,198 W/(m2.K) voor de gehele dakluikconstructie. Geluidsisolatie: 26 dB.
  • Afhankelijk van de afmetingen is een dakluik te combineren met een Gorter vaste trap, schaartrap of veiligheidsladder. Deze Gorter combinaties zijn aantoonbaar veilig. De Tirrel wordt uitgerust met drie dakluiken gecombineerd met een schaartrap en twee ladders.

Wilt u meer informatie over deze specifieke dakoplossing? Surf naar https://www.gortergroup.com/images/documentation/nl/gorter_rhtep_folder_nl.pdf.

Voor meer informatie over het bedrijf Gorter verwijzen we u naar www.gorterluiken.nl.

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.