(Zorg)appartementen krijgen Gorter op hu

Op de Boudewijn Büchstraat in Utrecht bouwt Veluwezoom Verkerk 33 appartementen die door Reinaerde Zorg worden ingezet als zorgappartementen voor mensen met een lichte tot matige verstandelijke beperking.

Geplaatst door: Gorter Group bv

Het complex krijgt een strak uiterlijk en er is, getuige de tweehonderd zonnepanelen en keuze voor duurzame elementen waaronder het Gorter dakluik, stevig ingezet op duurzaamheid. 

Uniek aan dit project is dat de appartementen zo gebouwd worden dat ze, eventueel in de toekomst, weer omgebouwd kunnen worden naar reguliere sociale huurwoningen. Deze toekomstbestendigheid wordt door de grote hoeveelheid zonnepanelen en aansluiting op stadsverwarming extra kracht bijgezet. Voor het onderhoud aan de zonnepanelen is een veilige daktoegang vereist. Veluwezoom Verkerk lost dat op door het RHT-dakluik van Gorter toe te passen. 

RHT-dakluik Gorter
Dit luik is de best mogelijke oplossing voor toegang tot het platte dak en past met haar hoge isolatiewaarde goed bij de duurzaamheidsambitie van het project. Het dakluik zorgt voor een veilige toetreding tot het dak (voor het onderhoud aan het dak én de zonnepanelen). Dat is mede te danken aan de schaartrap die wordt meegeleverd. Deze is speciaal ontworpen voor een veilige uitstap: zeer sterk, geheel op maat en in lijn met het Gorter dakluik om vallen te voorkomen, geen knelgevaar voor handen en tijdens het gebruik eenvoudig te vergrendelen.

Meer informatie over Gorter:https://www.gortergroup.com/nl/

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.