Koninklijk project met zeven dakluiken

Wat een project! Aan de oostkant van Zoetermeer ligt Kings Park; een gezamenlijke ontwikkeling van Kieboom & Van Wezel en Ballast Nedam West.

Geplaatst door: Gorter Group bv

Kings Park bestaat uit 125 vrije sector huurwoningen en 93 koopappartementen. De architecten van dit project hebben zich laten inspireren door de Georgian bouwstijl uit de 18e eeuw. De twee beeldbepalende gebouwen aan de rand van het project -North en South Appartmens- worden uitgerust van zeven RHT-dakluiken van Groter. Hiermee is een veilige daktoetreding voor onder meer onderhoudsploegen gegarandeerd. 

Met deze keuze voor de daktoegang is men zeker van het duurzame alternatief. Met het RHT-dakluik van Gorter is de vastgoedbeheerder van Kinds Park zeker van een ongekend hoge isolatiewaarde en hiermee met minimaal energieverlies. Verder kent het dakluik een volkomen veilige bediening en tien jaar garantie. 

Veilig en duurzaam met RHT
Gorter dakluiken bieden een praktische en veilige toegang tot platte en licht hellende daken voor onderhoudswerkzaamheden aan daken en bieden toegang tot koelinstallaties, liftmachinekamers, glazenwasinstallaties, zonnecollectoren en andere voorzieningen op het dak. De dakluiken zijn inzetbaar op platte daken met een maximale hellingshoek van 30°.

Uniek is dat de RHT-dakluiken als eerste in de markt met een European Technical Assessment (ETA) geleverd worden, waarmee er een onbetwiste onderbouwing is voor de bewezen prestaties en de aangebrachte CE-markering.

Wilt u meer weten over Gorter? Bezoek onze website!

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.