Drie RHT’s voor het Kadehuis in Arnhem

Een aantrekkelijke, hoogkwalitatieve en echt Arnhemse binnenstad creëren die nadrukkelijk verbonden is met de Rijn.

Geplaatst door: Gorter Group bv

Dat is het doel van de herontwikkeling van de Arnhemse zuidelijke binnenstad. En het Kadehuis draagt daar op alle mogelijke manieren aan bij. Dit project wordt een plek om plezierig te wonen, te werken en te ontspannen. Het Kadehuis bestaat straks uit zes karakteristieke panden met een eigentijdse architectuur. Drie van de panden krijgen een dakluik van Gorter on top. Hiermee is een veilige daktoegang 100% gegarandeerd. 

Toegang tot het dak 
De vrije ruimte op platte daken wordt in toenemende mate gebruikt voor apparatuur als koelinstallaties, liftmachines, HVAC-systemen en zonnepanelen. Maar ook uitbreidingen met dakterrassen, daktuinen of vluchtweg komen frequenter voor. Drie van de zes daken van het Kadehuis worden uitgerust met installaties. Dé reden om een goede daktoegang te realiseren die uiteraard aan alle veiligheidseisen voldoet.  

RHT-dakluik van Gorter
Gorter levert veilige daktoegangen, die onopvallend en eenvoudig in elk ontwerp kunnen worden geïntegreerd en bovendien kostenbesparend zijn. Enkele voordelen op een rij:

  • Gorter dakluiken worden met e´e´n hand geopend en gesloten. In open stand kunnen ze niet terug- vallen door een automatisch blokkeringsysteem. Het gesloten luikdeksel beschermt de gebruiker tegen valgevaar. De bediening vereist niet meer dan 5 kg duw- of trekkracht. 
  • Afhankelijk van de afmetingen is een dakluik te combineren met een Gorter vaste trap, schaartrap of veiligheidsladder. Deze Gorter combinaties zijn aantoonbaar veilig. 
  • Het RHT-dakluik heeft een volledig thermisch gescheiden opstand en deksel en is inbraak- en geluidswerend.


Wilt u meer informatie over deze specifieke dakoplossing? Surf naar https://www.gortergroup.com/nl/producten/dakluiken/rht/standaard.html.

Voor meer informatie over het bedrijf Gorter verwijzen we u naar www.gorterluiken.nl.

Een aantrekkelijke, hoogkwalitatieve en echt Arnhemse binnenstad creëren die nadrukkelijk verbonden is met de Rijn. Dat is het doel van de herontwikkeling van de Arnhemse zuidelijke binnenstad. En het Kadehuis draagt daar op alle mogelijke manieren aan bij. Dit project wordt een plek om plezierig te wonen, te werken en te ontspannen. Het Kadehuis bestaat straks uit zes karakteristieke panden met een eigentijdse architectuur. Drie van de panden krijgen een dakluik van Gorter on top. Hiermee is een veilige daktoegang 100% gegarandeerd. 

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van Gorter Group bv
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.