Dubbele score voor FruitMasters

In de nieuwbouw van FruitMasters staan automatisering, robotisering en het centraliseren van operationele activiteiten binnen één gesloten koudeketen staan centraal. Het hoogbouwmagazijn van maar liefst 23 meter hoog wordt daardoor ongekend efficiënt.

Geplaatst door: Gorter Group bv

Het gebouw gaat bovendien voldoen aan de hoogste duurzaamheidseisen die ook kostenbesparingen zullen opleveren. Een van de duurzame oplossingen is de plaatsing van twee dakluiken van Gorter. Waarom deze duurzaam zijn? Ze hebben een ongeëvenaarde isolatie. 

Uitstekende isolatieprestaties voor het dak
Gorter RHT-dakluiken zorgen voor een veilige daktoegang en combineren dat met een uitstekende isolatie. De dakluiken van Gorter zijn voorzien van een volledig thermisch gescheiden opstand en deksel en hebben een bewezen hoge isolatiewaarde. De dakluiken van Gorter maken het onderhoud aan en de inspectie van daken en de daar aanwezige installaties eenvoudiger dan ooit. Het dak is namelijk via de verdiepingen en trappen binnen het gebouw te betreden en voorkomt hiermee risicovolle acties met losse ladders of hoogwerkers. 

Voor platte en licht hellende daken
Het RHT-dakluik van Gorter is in het bijzonder geschikt voor platte en licht hellende daken en is de best verkrijgbare oplossing voor een veilige daktoegang. Wil je weten hoe een dakluik wordt geïnstalleerd? Check dan deze link. Met deze oplossing zijn de vele zonnepanelen van FruitMasters -het bedrijf breidt haar zonnepark in het kader van zelfvoorzienendheid flink uit- veilig en comfortabel te bereiken. 

Meer informatie over de Gorter dakluiken, de opties en de vanaf prijs vind je via deze link. Liever meteen een offerte opvragen? Klik hier!    

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

-Kennisbank Meer van Gorter Group bv
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.