Duurzaam wonen in Nieuw-Vennep

Op een bedrijventerrein in Nieuw-Vennep wordt door de gemeente hard gewerkt aan het combineren van wonen en werken.

Geplaatst door: Gorter Group bv

In Westerdreef komen negentig nieuwe koopappartementen, zes eengezinswoningen en veertig huurappartementen onder de naam Westerdreefkwartier. De architect (Mulleners en Mulleners) heeft zich laten inspireren door pakhuizen uit het begin van de twintigste eeuw. Allen woninge worden volledig gasloos gebouwd. Daarnaast worden ze goed geïsoleerd met HR++ glas en worden de meest energiezuinige apparatuur gebruikt, zoals de A+++ warmtepomp. Voor toegang tot de daken heeft de architect voor het RHT-dakluik van Gorter gekozen.

Om de duurzaamheid binnen dit project te garanderen, was de keuze voor deze vier dakluiken van Gorter evident. Zij hebben een isolatiewaarde van Uw = 0,32 W/(m².K) en zijn CE- (ETA-15/0338), TÜV NORD- en Aboma-gecertificeerd en hebben een volledig thermisch gescheiden opstand en deksel. Dit verkleint de kans op condensvorming en zorgt voor besparing op energiekosten. De luiken voor platte daken worden gemaakt in Nederland en hoeven dus niet over lange afstanden vervoerd worden. 

Wilt u meer weten? Klik dan hier

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

-Kennisbank Meer van Gorter Group bv
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.