Duurzame en aantrekkelijke buitenruimtes

Leefruimten buitenshuis zoals balkons, terrassen en galerijen zijn een belangrijk onderdeel van een woning. Het is dan ook van belang dat ze lang meegaan en passen bij uw woning of complex.

Geplaatst door: Triflex BV

Triflex biedt duurzame systemen aan waarmee wij uw bouwwerk en vloeren kunnen beschermen tegen weersinvloeden. Onze isolatiesystemen vormen een laag op uw constructie waardoor de levensduur wordt verlengd. Daarnaast hebben wij een keuze uit vele kleurpatronen en structuurvariaties. Zo dragen we samen niet alleen bij aan een duurzaam, veilig en comfortabel, maar ook een aantrekkelijk leefklimaat.

Een mooi voorbeeld waarbij onze systemen zijn toegepast is het project van Eentien Architecten: Westblaak Rotterdam

De Westblaak in Rotterdam is een naoorlogse, stadsboulevard met veel verouderde kantoorruimte. Westblaak 69-81 wordt in opdracht van De Jongste Vastgoed en naar ontwerp van Eentien Architecten getransformeerd tot 12 luxe appartementen en penthouses. De architectuur is erop gericht om de karakteristieke gridgevel van het pand te behouden en visueel te versterken, door panoramische vensters te plaatsen. Het penthouse dat op het dak wordt toegevoegd, profiteert van een panoramisch uitzicht over de stad en fungeert als een symbolische kroon op het gebouw.

Rol Triflex

Dit is een bijzonder project, waarbij wij als Triflex ook een rol spelen. Elke constructie heeft bescherming nodig tegen de invloeden van buitenaf. Voor onder andere privéruimten, zoals balkons boven leefruimten is dat extra belangrijk. Het Triflex BTS-P systeem, chips en antislip is het speciaal ontwikkelde systeem voor dit soort situaties en dit wordt hier ook toegepast. Verder is isolatie een belangrijk thema. Het vermindert energieverbruik, dempt omgevingsgeluid en verbetert het wooncomfort. Ook draagt het bij om een werk CO2-neutraal te maken. De afwerking van het Triflex ophoog- en isolatiesysteem is waterdicht, licht van gewicht en naadloos en wordt ook gebruikt bij dit project.

 Betrokken partijen:

  • Eentien Architecten (architect)
  • De Jongste Vastgoed (opdrachtgever)
  • Van Rossum Raadgevende Ingenieurs (constructeur)
  • Prima Advice (installatie adviseur)
  • Deerns (akoestisch en brand technisch adviseur)
Bedrijvengids Geplaatst door
Triflex BV

Triflex BV

Boerendanserdijk 35, 8024 AE  ZWOLLE

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.