Elke dag genieten van je balkon

Wil je in de wintermaanden ook van je balkon kunnen genieten? Aangenaam beschut, lekker uit de wind? Wat de weersomstandigheden ook zijn, met balkonbeglazing van Metalura geniet je rustig en comfortabel van je balkon én je uitzicht.

Geplaatst door: Metalura

Wil je in de wintermaanden ook van je balkon gebruik kunnen maken? Aangenaam beschut, lekker uit de wind? Wat de weersomstandigheden ook zijn, met balkonbeglazing van Metalura geniet je rustig en comfortabel van je balkon en het uitzicht.

Elke dag genieten
Maak met Metalura deze winter nog jouw dromen waar. Door de isolerende werking van balkonglas bespaar je ook op de energiekosten, omdat er minder warmte verloren gaat. Ook reduceer je het omgevingsgeluid, afhankelijk van de glasdikte die je kiest, kun je zo’n 18 tot 26 decibel geluid wegfilteren.

Balkonbeglazing in de winter
Balkonbeglazing is niet alleen in de zomer een welkome aanwinst, juist in de wintermaanden komt balkonbeglazing op je balkon extra tot zijn recht. Als de wind pal op jouw gevel staat, zorgt de beglazing als een extra buffer die de wind tegenhoudt. Daardoor hoef je minder te stoken. Ook als het buiten vriest, zorgt balkonbeglazing voor een extra isolatielaag. In de meeste gevallen grenst de woonkamer aan het balkon.

Ruime balkonkamer
Een ander voordeel in de winter is dat door de balkonbeglazing het balkon niet nat of vies wordt. De meubelen laat je er in de wintermaanden ook lekker staan. Door het er gezellig te maken en aan te kleden met leuke accessoires en bijvoorbeeld een terrasheater wordt het balkon een aangename plek om lekker te borrelen of te lunchen. Staat de zon even op de balkonkamer, dan is het er ook al snel aangenaam. Zo is jouw balkon gegarandeerd je favoriete plek om er te verblijven.

 

Extra ruimte
Tijdens de lockdownperiode is extra leefruimte ook een extra aanwinst, zeker als je goed kan ventileren. Wil je met familie of kennissen afspreken, dan is de balkonkamer een fijne ruimte, want met een terrasheater en de balkonbeglazing op een kier is de ruimte aangenaam van temperatuur en toch voorzien van voldoende zuurstof.

Veiligheidsglas
Voor het balkonglas maakt Metalura uitsluitend gebruik van veiligheidsglas dat door speciale bevestiging windkracht 12 kan doorstaan. De op maat gemaakte glazen wanden schuiven eenvoudig open en dicht, wat ervoor zorgt dat je in weer en wind van het uitzicht kunt genieten.

Kies deze winter nog voor balkonbeglazing en geniet van extra ruimte en lekker veel comfort. Maak een afspraak met een projectadviseur bij je thuis of kijk op www.metalura.nl

Bedrijvengids Geplaatst door
Metalura

Metalura

Van Hennaertweg 2, 2952 CA  ALBLASSERDAM

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.