Metalura balkonbeglazing

Elke dag genieten van mooi uitzicht op de omgeving? Een balkon komt nog beter tot zijn recht als u er gebruik van kan maken wanneer u dat wilt. Daarom heeft Metalura vier typen balkonbeglazing ontwikkeld.

Geplaatst door: Metalura

Elke dag genieten van mooi uitzicht op de omgeving? Een balkon komt nog beter tot zijn recht als u er gebruik van kan maken wanneer u dat wilt. Daarom heeft Metalura vier typen balkonbeglazing ontwikkeld. Zo bieden we u een passende oplossing in elke situatie.

Stijlvolle oplossing
Met de hoogwaardige glassystemen van Metalura voor uw balkon zit u op elk gewenst moment aangenaam uit de wind en dempt u omgevingsgeluid. Kaderloos balkonglas is modern, onderhoudsarm en duurzaam. Een stijlvolle oplossing voor uw balkon of dakterras.

Premium balkonglas
Met onze premium glazen wandsystemen vergroten we uw leefruimte. Ons balkonglas is bestand tegen windkracht 12. Het ontwerp en de engineering hebben we in eigen huis!

Vrijheid
Met balkonbeglazing van Metalura zit u gegarandeerd comfortabel uit de wind. Met verdiepingshoge beglazing creëert u een eigen balkonkamer. U geniet het hele jaar van een wind- en regenvrij balkon, dat u op elk gewenst moment kunt gebruiken. De buitenmeubels kunt u het hele jaar laten staan. Bij mooi weer zet u de balkonbeglazing open om zelf de temperatuur te reguleren.

Hoogwaardige materialen
Metalura maakt uitsluitend gebruik van veiligheidsglas dat door de speciale bevestiging windkracht 12 kan doorstaan. De op maat gemaakte glazen wanden schuiven eenvoudig open en dicht, wat ervoor zorgt dat u in weer en wind van het uitzicht kunt genieten. U heeft minder geluidshinder van het verkeer dat over de weg voorbijkomt. Afhankelijk van de glasdikte is het mogelijk om 18 tot 26 decibel geluid weg te filteren. U bespaart ook op de energiekosten, omdat er minder warmte verloren gaat. In de zomermaanden als het aangenaam weer is, schuift u de beglazing eenvoudig open en houdt u controle over de temperatuur.

Verschillende typen balkonglas
Metalura beschikt over vier verschillende type beglazing; beglazing op de balustrade van het balkon, verdiepingshoge beglazing, windschermen of een complete tuinkamer op het balkon. Met Metalura creëert u gegarandeerd meer woon- en leefruimte, maar behoudt u een volledig open effect op het balkon. Naast een extra fysieke ruimte en meer wooncomfort, zorgt balkonbeglazing ook voor een waardevermeerdering van de woning.

 

Bedrijvengids Geplaatst door
Metalura

Metalura

Van Hennaertweg 2, 2952 CA  ALBLASSERDAM

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van Metalura
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.