Fraaie opknapbeurt luxe complex

Bij een luxe appartementencomplex aan de Faunalaan in Driebergen waren de oude galerijvloeren sterk vervuild, waardoor het complex een slordige uitstraling kreeg.

Geplaatst door: Triflex BV

De wens van de opdrachtgever was dan ook om deze vloeroppervlaktes weer extra fraai te laten ogen en de uitstraling volledig te laten passen bij het gehele complex. Aan Neston Betonconservering de taak om dit project aan te pakken.

Buitenruimtes hebben heel wat te lijden door intensief gebruik, vocht, zon of strooizout. Het is daarom van groot belang dat deze optimaal beschermd worden. Beschadigingen kunnen namelijk een verwoestend effect hebben. Daarom is er gekozen voor een systeem dat optimale bescherming biedt. Ook tegen grote, mechanische belastingen wordt uw constructie beschermd door dit systeem. Daarnaast is het ideaal dat ook bij lage temperaturen de uithardingstijd minimaal is, waardoor het mogelijk is om het systeem vrijwel het hele jaar aan te brengen. Doordat de detailaansluitingen en voegen volledig met het gewapende membraan van Triflex worden afgedicht, is het systeem gegarandeerd waterdicht en daarnaast ook makkelijk te onderhouden. Door de vele kleurvariaties kunt u naar hartenlust kleuren combineren. En door kwartszand in te strooien brengt u niet alleen patronen of accenten aan, maar ook voldoende antislip. 

Veilige trappen
Valpartijen vanaf een trap kunnen nare gevolgen hebben. Het is daarom belangrijk dat traptreden in appartementencomplexen voldoende antislip zijn. Door een vloeibaar aangebrachte coating worden alle details van elke trapconstructie naadloos afgedicht. Door de gietmortel worden oneffenheden makkelijk weggewerkt en het is mogelijk om de stootkanten te versterken door middel van een metaalstrip. Deze versterking brengt een langere levensduur met zich mee en zorgt voor veiligheid voor de gebruiker.

Het resultaat is een volledig naadloos, duurzame en esthetische vloer. De galerijen en de trappen zijn veilig beloopbaar voor de bewoners en lekkages krijgen geen kans.  

Benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u een andere vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)38 460 20 50, mail naar info@triflex.nl of laat een bericht achter via het contactformulier. We helpen u graag verder.

Bedrijvengids Geplaatst door
Triflex BV

Triflex BV

Boerendanserdijk 35, 8024 AE  ZWOLLE

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.