Vernieuwde vloerafwerking complex

Bij appartementencomplex Kromme Dreef in Spijkenisse, ontstonden er door externe invloeden enkele schades in de afwerking en het ophoogsysteem van de galerijen

Geplaatst door: Triflex BV

De wens van de opdrachtgever was om de galerijen een nieuwe en moderne uitstraling te geven met een lange levensduur en daarnaast een veilige loopvoorziening voor de veelal oudere bewoners te creëren. 

Aan Rumitec Beton Onderhoud de opdracht om de renovatie te realiseren met de duurzame producten van Triflex. Er is begonnen met het vervangen van de beschadigde delen in het ophoogsysteem,  middels een volledig waterdicht en naadloos Triflex ophoog- en isolatiesysteem. 

De gehele vloer is voorzien van een gietvloersysteem dat het oppervlak betrouwbaar en duurzaam beschermd. Doordat de detailaansluitingen en voegen volledig met het gewapende membraan van Triflex worden afgedicht, is het systeem gegarandeerd waterdicht en daarnaast ook makkelijk te onderhouden. Tot slot zijn de houten trappen voorzien van een coating die door een zorgvuldige opbouw zijn slijtvastheid en antislip waarborgt. De galerijvloeren en trappen zijn weer voor jaren beschermd. De opdrachtgever is zeer tevreden met het eindresultaat. 

Meer weten over onze oplossingen voor de woningbouw of benieuwd hoe wij u kunnen helpen? Neem dan contact met ons op via +31 (0)38 460 2050 of via het contactformulier. We helpen u graag verder.

Bedrijvengids Geplaatst door
Triflex BV

Triflex BV

Boerendanserdijk 35, 8024 AE  ZWOLLE

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van Triflex BV
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.