Galaxy Tower boven het Jaarbeurshotel

Op de kop van het Jaarbeursterrein bouwt Ballast Nedam in op dracht van Amrâth Hotels een viersterrenhotel met 250 kamers en 350 woningen.

Geplaatst door: Gorter Group bv

De vrije sector huurappartementen varieren in omvang, de toekomstige bewoners kunnen gebruik maken van alle hotelfaciliteiten. Hier wil je wonen! Op een van de daken van het hotel plaatst de aannemer het RHT-dakluik van Gorter. 

Energiezuinig RHT past bij duurzaamheidsambitie
Het Gorter RHT-dakluik zorgt voor een veilige daktoegang, uiteraard in combinatie met een uitstekende isolatie zodat er thermisch gezien geen negatief effect van deze ingreep is. Zo zijn de RHT-dakluiken voorzien van een volledig thermisch gescheiden opstand en deksel en hebben een bewezen hoge isolatiewaarde van Uw = 0,319 W/(m².K). Een perfecte match met de duurzaamheidsambitie van Amrâth: de toren krijgt groene daktuinen en zonnepanelen op de gevel en op de daken. In de bodem is een warmtekoudeopslag geplaatst. 

Veilig het dak op 
Met deze energiezuinige luiken is een veilige toegang tot het platte dak van het Jaarbeurshotel gegarandeerd. Zodoende kunnen onderhoudsploegen op een veilige wijze het dak toetreden wanneer inspectie of reparatie aan het dak of de daar aanwezige installaties. 

Wilt u meer weten over de kenmerken van dit dakluik of over het bedrijf Gorter?

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.