Gerobotiseerde huizenfabriek Plegt-Vos

Als eerste in Nederland start Plegt-Vos met de bouw van een gerobotiseerde fabriek voor de bouw van duizenden kant-en-klare duurzame woningen en woningcomponenten. De fabriek wordt gebouwd op het bedrijvenpark Twente in Almelo.

Geplaatst door: Gorter Group bv

De komende jaren worden vier hallen in fases toegevoegd en het uiteindelijke doel is vijf productiehallen en een experience center. De fabriek zal in eerste instantie ruim 18.000 m2 groot worden. De productiecapaciteit zal in de eerste periode uitgebreid worden naar zo’n dertig woningen per week. Deze slimme oplossing zal een antwoord geven op de behoefte aan betaalbare woningen in Nederland. De robots zorgen voor snelheid, duurzaamheid en kwaliteit.

Niet alleen de woning die ontwikkeld wordt in de fabriek, maar ook de fabriek zelf is duurzaam. De dakluiken van Gorter zijn hier mede voor verantwoordelijk. Het RHT-dakluik met schaartrap heeft een hoge isolatiewaarde en is thermisch gescheiden. Dit minimaliseert de kans op condensvorming, maar vergroot de besparing op energiekosten. Daarnaast bieden de dakluiken van Gorter veilige betreding tot het dak. Het luik vergt maar 3kg kracht om te openen en de trap heeft antisliptreden en een veilig houvast die zowel aan de linker- als aan de rechterkant gemonteerd kan worden.

Meer over Gorter? www.gorterluiken.nl

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.