Gorter Dakluik op nieuwbouw verzekeraar

Middelgrote verzekeraar NH1816 blijft haar hometown trouw. Het bedrijf kiest voor een nieuw hoofdkantoor in Oudkarspel.

Geplaatst door: Gorter Group bv

Architect Studio Piet Boon heeft het bijzondere pand -waarin alle techniek in de kruipruimte wordt verwerkt- ontworpen en De Geus Bouw uit Noord-Scharwoude zorgt voor de realisatie. Op het dak komt het befaamde dakluik van Gorter. Hiermee zijn de onderhoudsploegen die op dit pand aan het werk mogen zeker van een volledig veilige toegang tot het dak. 

Het RHT-dakluik van Gorter zorgt voor deze toegang tot het platte dak. Het dakluik heeft een ongekend hoge isolatiewaarde, waarmee het luik een belangrijke bijdrage levert aan de energieprestatie van de bouwwerken waarin het luik wordt toegepast. 

Over de producten van Gorter
Gorter dakluiken zorgen voor een praktische en veilige toegang tot platte daken voor onderhoudswerkzaamheden of bieden toegang tot een dakterras. Gorter is al meer dan twintig jaar specialist op het gebied van dakluiken. Naast de standaarduitvoeringen levert Gorter ook beglaasde, brandwerende, explosieontlastende dakluiken en dakluiken in speciale afmetingen. Bijna alle dakluiken zijn leverbaar in combinatie met ladder, vaste trap of schaartrap.

Meer informatie over Gorter:www.gorterluiken.nl

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.