RoosRos kiest wederom voor Gorter!

In Zwijndrecht wordt hard gewerkt aan het nieuwe kindcentrum ten behoeven van basisschool De Twee Wieken en Yes! kinderopvang.

Geplaatst door: Gorter Group bv

Het centrum wordt twee lagen hoog. Voor een veilige toegang tot het dak koos het team van RoosRosArchitecten voor het RHTEP-dakluik van Gorter.

Energy Performance dakluik
De vrije ruimte op platte daken wordt steeds vaker op praktische wijze ingevuld. Zo wordt er voor gekozen om er apparatuur zoals koelinstallaties, liftmachines, HVAC-systemen en zonnepanelen te situeren, maar ook uitbreidingen met dakterrassen, daktuinen of vluchtweg komen steeds frequenter voor. Om die reden wordt een goede daktoegang steeds belangrijker. Gorter levert veilige daktoegangen, die onopvallend en eenvoudig in het ontwerp kunnen worden geïntegreerd en bovendien kostenbesparend zijn. De keuze van RoosRos voor het RHTEP-dakluik is een keuze voor een optimaal duurzame oplossing: de isolatiewaarde van dit dakluik komt ongekend dicht bij de isolatiewaarde van moderne daken.  

Dakluik met CE, ETA-18/0287
Naast het RHT-dakluik is ook het RHTEP-dakluik voorzien van een European Technical Assessment (ETA), waarmee er een onbetwiste onderbouwing is voor de bewezen prestaties en de aangebrachte CE-markering. Dit is uniek in het segment daktoetredingen!

Wilt u meer weten over de producten van Gorter? Bezoek dan www.gorterluiken.nl.

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.