Gorter draagt bij aan restauratie bij

De afgelopen jaren staan in het teken van de restauratie van het cultuurhistorische Landgoed de Mookerheide.

Geplaatst door: Gorter Group bv

De tuinen, kassen, paden, natuurbegraafplaats, etc worden volledig onderhanden genomen. Het Jachtslot zelf wordt ook in een nieuw jasje gestoken. Het gebouw heeft verouderingsgebreken waaronder versleten schilderwerk, houtrot en verouderde glas-in-loodramen. Ondanks dat straalt het Landgoed, naar wens van de originele opdrachtgever, natuur en kunst uit.

‘De veelheid en de rijkheid aan details van het Jachtslot Mookerheide eisen een restauratie door gecertificeerde bedrijven,’ aldus directievoerder Ron Spaan en hoofdaannemer Dré van Dinther. Niet gek dus, dat er voor Gorter is gekozen. Gorter draagt bij aan een gemakkelijke en veilige betreding van het platte dak. Dit komt door de toevoeging van het RHT-dakluik met schaartrap. Daardoor beschikt het gebouw zelfs over vrije ruimte onder het dakluik. Ondanks de hoge monumentwaarden speelt verduurzaming ook een grote rol binnen deze renovatie, met als doel lager energieverbruik en meer comfort voor de gebruikers. De luiken zijn thermisch gescheiden en hebben een hoge isolatiewaarde. Het dakluik van Gorter past dus perfect in het plaatje. 

Wilt u meer weten? Check onze website https://www.gortergroup.com/nl/

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.