Gorter luik op Beaufort

Arcas Architecten ontwierp de appartementen van Beaufort Fase 1 in Breskens, Zeeuws-Vlaanderen. Dit project is onderdeel van de herstructureren van het Havengebied in deze plaats.

Geplaatst door: Gorter Group bv

Aannemersbedrijf van der Poel uit Terneuzen is uitverkoren om de 159 appartementen te realiseren. Beaufort voorziet in een ruime verscheidenheid aan appartementen. Het eerste gebouw Mistral bestaat uit 33 appartementen, in verschillende types en afmetingen, variërend vanaf ca. 94 tot ca. 177 m2. De bouw van dit complex is inmiddels gestart. Op het dak plaatst Van der Poel een dakluik van Gorter. Met deze oplossing krijgt het dak als het ware een toegangsdeur en dus een veilige toegangsoptie. De perfecte oplossing voor onderhoudsploegen die op hoogte hun werk doen. 

Praktische en veilige daktoegang
Dakluiken bieden een praktische en veilige toegang tot platte daken voor onder meer onderhoudswerkzaamheden aan het dak zelf of de daar aanwezige apparatuur als koelinstallaties, liftmachinekamers, glazenwasinstallaties, zonnecollectoren en andere voorzieningen op het dak. Het RHT-dakluik dat op het dak Mistral wordt toegepast, kent een bewezen hoge isolatiewaarde en draagt zo bij aan een lage energierekening. Meer informatie over de prijs van het luik zelf vind je via deze link

Voor het platte dak
De dakluiken zijn inzetbaar op platte daken met een maximale hellingshoek van 30° en bestand tegen extreme belastingen. Zowel tijdens de bouw als in de gebruiksfase. Ben je benieuwd naar de installatiemethode van een dakluik? Check dan deze link.

Wil je een offerte opvragen? Klik hier!‎

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

-Kennisbank Meer van Gorter Group bv
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.