Gorter op complex van Zuidelijk Stempel

Dakluik op complex van Zuidelijk Stempel OostIn Gouda Oost wordt door de gemeente Gouda in samenwerking met Woonpartners Midden-Holland en Mozaïek Wonen het project Zuidelijk Stempel Oost gerealiseerd.

Geplaatst door: Gorter Group bv

Het project betreft een complex met 36 sociale huurappartementen, twaalf middenhuur eengezinswoningen en zeventien koopeengezinswoningen. Op het dak van het appartementencomplex komt een dakluik van Gorter. Hiermee zijn alle partijen die toegang tot het dak nodig hebben, denk aan onderhoudsteams voor het dak en de installaties op het dak, zeker van een veilige doorgang.

Met deze oplossing zijn hoogwerkers en ladders niet meer nodig, want met het RHT-dakluik van Gorter betreed je het dak simpelweg via de bovenste verdieping. De luiken bevatten slimme veiligheidsvoorzieningen en worden vaak in combinatie met op maat gemaakte klimmiddelen geleverd. Het dakluik op dit complex wordt met eigen ladder opgeleverd. Deze totaaloplossing maakt een compleet veilige en bovendien comfortabele toegang tot het dak mogelijk.

De nieuwe generatie RHT- dakluiken wordt gekenmerkt door een uiterst sterke en gepatenteerde constructie. Dankzij een aantal aanpassingen is het dakluik nog beter bestand tegen onverwachte extreme belastingen in de bouwfase of tijdens het gebruik. Met de introductie van de nieuwe generatie RHT-dakluiken worden er drie nieuwe maatvoeringen aan het standaard leveringsprogramma toegevoegd.

Op de speciaal voor architecten ingerichte pagina download je eenvoudig technische tekeningen en BIM-objecten van de Gorter standaardproducten. De tekeningen van de luiken zijn beschikbaar in DWG-, SKP- en PDF formaat. De BIM-objecten bestaan uit een RFA- of IFC-online bestand. Via deze link vind je bovendien informatie over de installatiemethode.

Meer informatie over de Gorter dakluiken, de opties en de vanaf prijs vind je via deze link. Liever meteen een offerte opvragen? Klik hier

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van Gorter Group bv
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.