Kwartet!

Op de oude plaats van de Gabriëlschool aan de Klokkenlaan in ’s-Hertogenbosch bouwt Van Wijnen Rosmalen drie gebouwen met in totaal 63 sociale huurappartementen en een gebouw met 32 zorgappartementen.

Geplaatst door: Gorter Group bv

Bij de ontwikkeling van de in totaal vier gebouwen zijn de toekomstige bewoners en omwonenden opgeroepen om actief mee te denken. De input is gebruikt bij de uitwerking van het plan. 

Van Wijnen heeft zowel de bouwkundige, constructieve als installatietechnische werkzaamheden verricht. Voor een veilige toegang tot het dak heeft de bouwer gekozen voor toepassing van een viertal dakluiken van Gorter. 

Toegang tot het dak 
De vrije ruimte op vlakke daken wordt in toenemende mate ingezet als locatie voor apparatuur als koelinstallaties, liftmachines en zonnepanelen. Daarnaast wordt het platte dak op appartementencomplexen vaak gebruikt als daktuin. Beide toepassingen vragen om een optimaal veilige daktoegang. 

Onopvallend praktisch en energie besparend
Gorter levert veilige daktoegangen, die onopvallend en eenvoudig in elk ontwerp kunnen worden geïntegreerd en bovendien kostenbesparend zijn. Het Gorter RHT-dakluik zorgt niet alleen voor een veilige daktoegang, het realiseert ook een uitstekende isolatie zodat er thermisch gezien geen negatief effect van deze ingreep in het dak is is. Zo zijn de RHT-dakluiken voorzien van een volledig thermisch gescheiden opstand en deksel en hebben een bewezen hoge isolatiewaarde van Uw = 0,319 W/(m².K). Dit minimaliseert de kans op condensvorming en zorgt voor een besparing op de energiekosten.

Voor meer informatie over het bedrijf Gorter verwijzen we u naarwww.gorterluiken.nl.

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.