Gorter op duurzaamste kantoor Breda

Het nieuwe (kantoor)gebouw van BDO en Winters op bedrijventerrein Rithmeesterpark wordt ca. 3.500 m2 groot. De nieuwbouw gaat over een kantoorruimte en innovatiecampus beschikken.

Geplaatst door: Gorter Group bv

Bij de ontwikkeling van het kantoorpand aan de oostrand van Breda is de focus gelegd op het reduceren van het fossiele energieverbruik en het beperken van de CO2-footprint. Maatregelen zoals de CLT-constructie, triple beglazing, hout-aluminium kozijnen, uitstekende kierdichting, gemetalliseerde binnenzonwering, een energiezuinige klimaatinstallatie met warmtepompen, het Gorter dakluik en een PV-installatie voor het opwekken van (groene) stroom resulteren in een energieneutraal gebouw. 

Het kantoor wordt ontwikkeld en gerealiseerd door Winters Bouw & Ontwikkeling. Het architectonisch ontwerp is van Rienks Architecten en het constructief ontwerp is van Van Boxsel Engineering. Leverancier Gorter® is al meer dan twintig jaar specialist op het gebied van dakluiken. Naast de standaarduitvoeringen levert Gorter ook beglaasde, brandwerende, explosieontlastende dakluiken en dakluiken in speciale afmetingen. Bijna alle dakluiken zijn leverbaar in combinatie met ladder, vaste trap of schaartrap (waar in deze situatie voor is gekozen).

Het RHT-dakluik
Omdat moderne daken zeer goed geïsoleerd zijn, is de toegang tot het dak vaak de zwakste schakel. Tenzij deze een hoog isolatieniveau kent en geen warmtebruggen heeft. Het RHT-dakluik van Gorter voldoet aan deze eisen. Ze zorgen voor een veilige daktoegang in combinatie met een uitstekende isolatie. Zo zijn de RHT-dakluiken voorzien van een volledig thermisch gescheiden opstand en deksel en hebben een bewezen hoge isolatiewaarde van Uw = 0,319 W/(m².K). Wil je nog een stapje verder? Het Gorter RHTEP-dakluik heeft zelfs een isolatiewaarde van Uw = 0,198 W/(m².K).

Toegang tot het platte dak
De dakluiken van Gorter maken het onderhoud aan en de inspectie van daken en de daar aanwezige installaties eenvoudiger dan ooit. Betreed het dak via de verdiepingen en trappen binnen het gebouw en laat risicovolle acties met losse ladders of hoogwerkers achter je. Meer informatie over de Gorter dakluiken, de opties en de vanaf prijs vind je via deze link. Liever meteen een offerte opvragen? Klik hier!‎

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.