Gorter op oude Rabobank

De voormalige Rabobank, direct naast het station in Eindhoven gelegen, is herontwikkeld tot een modern, flexibel kantoorgebouw.

Geplaatst door: Gorter Group bv

Het pand heeft een ondergrondse parkeerkelder over het volledige oppervlak met daarop verschillende bouwdelen variërend van drie tot tien bouwlagen. Het renovatieproject is geregistreerd in de materialenbank Madaster. In het materialenoverzicht is vanzelfsprekend ook het dakluik van Gorter opgenomen. Dankzij de keuze voor dit luik zijn gebruikers zeker van een veilige toegang tot het dak. 

Praktische en veilige daktoegang
Dakluiken bieden een praktische en veilige toegang tot platte daken voor onder meer onderhoudswerkzaamheden aan het dak zelf of de daar aanwezige apparatuur als koelinstallaties, liftmachinekamers, glazenwasinstallaties, zonnecollectoren en andere voorzieningen op het dak. Het RHT-dakluik dat op het dak van deze herontwikkeling wordt toegepast, kent een bewezen hoge isolatiewaarde en draagt zo bij aan een lage energierekening. Meer informatie over de prijs van het luik zelf vind je via deze link

Voor het platte dak
De dakluiken zijn inzetbaar op platte daken met een maximale hellingshoek van 30°. De RHT-dakluiken van Gorter hebben recent een verbeteringsslag ondergaan. Hiermee zijn de luiken nog beter bestand tegen extreme belastingen. Zowel tijdens de bouw als in de gebruiksfase. Ben je benieuwd naar de installatiemethode van een dakluik? Check dan deze link.

Wil je een offerte opvragen? Klik hier!‎

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.