Gorter® op Gastenhuis

In Lent bouwt Aannemingsbedrijf Cornellissen het nieuwe Gastenhuis, een wooncomplex voor dementievriendelijke zorg. Er komen 41 appartementen in het Gastenhuis, waaronder enkele voor echtparen.

Geplaatst door: Gorter Group bv

Voor een veilige toegang tot het dak koos architectenbureau De Zwarte Hond voor toepassing van het RHT-dakluik van Gorter. Met deze keuze zijn onderhoudsploegen voor het dak en de aanwezige installaties aldaar verzekerd van een veilige doorgang. 

Waarom een dakluik?
Met het plaatsen van een dakluik creëer je een veilige toegang tot het dak. Hiermee zijn onderhoud aan het dak en de daar aanwezige installaties veilig uit te voeren. Onderhoudsploegen zijn in mum van tijd op de plek van bestemming en de toegang is dus optimaal veilig. Zeker als het dakluik gecombineerd wordt met de juiste klimmiddelen als ladders of schaartrappen. Voor Het Gastenhuis koost De Zwarte Hong voor toepassing van de ladder.

Hoge isolatiewaarde 
Het duurzame RHT-dakluik is thermisch gescheiden en kent een hoge isolatiewaarde. De kans op condensvorming is minimaal, de besparing op energiekosten daarentegen is aanzienlijk. Daarnaast kent het dakluik:

·       een weer- en windbestendige afwerking
·       veilige bediening
·       10 jaar garantie
·       bewezen hoge isolatiewaarde
·       elektrische bediening met twee krachtige motoren

Wilt u meer weten over de kenmerken van dit dakluik of over het bedrijf Gorter? Lees hier meer.

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van Gorter Group bv
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.