Gorter werkt ook dichtbij huis

Aan de zuidzijde van Vroonermeer Noord, op de hoek Laan van Bergama en Catshoek, bouwt woningcorporatie Woonwaard vijftien appartementen voor de sociale verhuur. Het project wordt uitgevoerd door HBS Bouw en voorzien van het RHT-dakluik van Gorter.

Geplaatst door: Gorter Luiken BV

De driekamerwoningen worden aangesloten op het warmtenet van HVC en uitgevoerd met een balansventilatiesysteem met warmteterugwinning. Iedere woning krijgt een eigen set zonnepanelen op het dak. Met deze maatregelen zet Woonwaard zich in voor de verduurzaming van haar vastgoed. De keuze voor het Gorter dakluik draagt bij aan de energieneutraliteit van dit project. Het luik is thermisch gescheiden en kent een hoge isolatiewaarde. De kans op condensvorming is minimaal, de besparing op energiekosten daarentegen is aanzienlijk.

Natuurlijk is een veilige daktoetreding de primaire reden om te kiezen voor een dakluik van Gorter. Dankzij dit luik is de onderhoudsploeg (voor dak en zonnepanelen) zeker van een veilige daktoetreding. Dat is mede te danken aan de vergrendelbare schaartrap die wordt meegeleverd. Deze is speciaal ontworpen voor een veilige uitstap zonder knelgevaar voor handen.

Meer informatie over Gorter via https://www.gortergroup.com/nl/

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Luiken BV

Gorter Luiken BV

Harmenkaag 1, 1741 LA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Reacties
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.