HomeTown

HomeTown is een nieuwbouwplan aan het Davidsguldenhof in Leidsche Rijn in Utrecht. Het plan behelst 51 eensgezinswoningen en negen appartementen.

Geplaatst door: Gorter Group bv

Door de diversiteit in de woningindeling en het type gevel krijgt elke woning een eigen karakter.

Bovendien beschikken de toekomstige bewoners over een mooie groene ruimte. Eenmaal door de poorten van HomeTown, laat je de stadse hectiek even achter je.


Zoals je mag verwachten van nieuwbouwprojecten is HomeTown ingericht op een duurzame toekomst: elke woning in HomeTown is gasloos en zeer energiezuinig (EPC -0,2).

Veilig het dak op voor onderhoud en inspectie
Voor een veilige toegang tot de daken van de gebouwen is gekozen voor toepassing van het RHT-dakluik van Gorter. Dit duurzame luik wordt geleverd in combinatie met een ladder. Deze is speciaal ontworpen voor een veilige uitstap: zeer sterk, geheel op maat en in lijn met het Gorter dakluik om vallen te voorkomen, geen knelgevaar voor handen en tijdens het gebruik eenvoudig te vergrendelen. Het luik zelf is thermisch gescheiden en kent een hoge isolatiewaarde.

Wilt u meer weten over de kenmerken van dit dakluik of over het bedrijf Gorter?

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van Gorter Group bv
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.