De Zalmhaven

De Zalmhaven is een begrip in Rotterdam! Het ontwerp van dit waanzinnige project is van de architecten van Dam & Partners en KAAN Architecten, BAM zorgt voor de realisatie.

Geplaatst door: Gorter Group bv

Het project zelf omvat 452 appartementen en penthouses, 33 herenhuizen, een parkeergarage, kantoren, commerciële ruimtes, een daktuin en een restaurant met zicht over de imposante skyline van Rotterdam.

De Zalmhaven is de absolute nieuwe blikvanger aan de Rotterdamse skyline. Het project bestaat uit drie blokken. Het high risedeel wordt maar liefst 215 meter hoog en maakt deze wolkenkrabber tot de hoogste van de Benelux. De twee mid risetorens vormen een visuele trap naar het lager gelegen Scheepvaartkwartier.


Project van ongekend kaliber
Alle drie de gebouwdelen worden uitgerust met dak- en vloerluiken van Gorter uit Schagen. Deze luiken zorgen voor een volstrekt veilige toegang tot de daken en de lager gelegen ruimtes van de gebouwen. Gorter is verheugd mee te mogen werken aan een project van dit kaliber!

 De drie toegepaste RHT-dakluiken zijn thermisch gescheiden en kennen een hoge isolatiewaarde. De duurzame oplossing voor een veilige daktoegang! Zeker omdat de luiken worden geleverd in combinatie met perfect passende klimmiddelen. De (schaar)trap en ladders van Gorter zijn speciaal  ontworpen voor een veilige uitstap: zeer sterk, geheel op maat en in lijn met het Gorter dakluik om vallen te voorkomen, geen knelgevaar voor handen en tijdens het gebruik eenvoudig te vergrendelen.

De vijf toegepaste vloerluiken bieden een praktische en veilige toegang tot onderliggende ruimtes. Het deksel en frame zijn vervaardigd uit geanodiseerd aluminium en het luik is geschikt voor zowel binnen- en buitentoepassing. Het frame is voorbereid voor een optionele aansluiting op een afwateringssysteem/hemelwaterafvoer.

Wilt u meer weten of dit project of het bedrijf Gorter. Neem vooral contact op!

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.