Hang- en sluitwerk

Elke minuut vertraging voor een inbreker vergroot de kans dat hij of zij uw huis voorbij gaat. De kans op ontdekking, als het moeizaam wordt om in te breken, neemt immers evenredig toe.

Geef inbrekers geen kans

 Elke minuut vertraging voor een inbreker vergroot de kans dat hij of zij uw huis voorbij gaat. De kans op ontdekking neemt immers evenredig toe. Daarom is het belangrijk uw huis of pand goed en deskundig af te sluiten. Hang- en sluitwerk is een verzamelnaam voor alle producten die gebruikt worden om deuren en ramen af te hangen, te openen, vast te zetten, te sluiten en/of op slot te doen.

 Scharnieren en gehengen, sloten, schuiven, grendels, raam- en deurgrendels, sluitkommen, sluitplaten en cilinders.

 De beveiliging van uw huis of pand is zo goed als de zwakste schakel van het hang- en sluitwerk. Door de zwakste schakel(s) op te sporen en te vervangen, maakt u het voor inbrekers lastiger om binnen te komen. Wij komen graag bij u langs om uw hang- en sluitwerk te bekijken, de zwakste schakel(s) in kaart te brengen en u te adviseren over eventuele vervolgstappen. 

Zie ook onze website: https://lockwell.nl/

Bedrijvengids Geplaatst door
Lockwell-Custos Security Systems BV

Lockwell-Custos Security Systems BV

Vogelkersberg 3 C, 3755 BN  Eemnes

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.