Hoera, we groeien

Van 1-pitter naar bedrijf met negen collega's. Die er samen voor zorgen dat uw inspecties, keuringen, advisering, second opinion of projectbegeleiding snel, betrouwbaar en accuraat gebeuren. Het verhaal over onze groeispurt.

Geplaatst door: Naumann Tech

Van 1-pitter naar uitbreiding
Drie jaar bestaat Naumann Tech inmiddels. Zo'n bijzonder moment was het, toen ik me dat afgelopen september realiseerde. Drie jaar groei, en ook de huidige ontwikkelingen, kwamen in vogelvlucht voorbij. Wat is het snel gegaan met Naumann Tech, goed om daar even bij stil te staan. 

Als startende 1-pitter stapte ik in 2020 zelfstandig de wereld van de CLV rookgaskanaal inspecties in. Na bijna 40 jaar als werknemer te hebben gewerkt in de installatiebranche, was het tijd om mijn wens over een eigen bedrijf waar te maken: Naumann Tech zag het daglicht. 

Waardering
Een goed, onafhankelijk inspectieadvies op maat was waarvoor ik ging en waarvoor ik nog steeds sta. De groep opdrachtgevers die zijn weg vond naar Naumann Tech, groeide snel. Deze bedrijven, woningbouwverenigingen, vastgoedeigenaren, VvE's en ook particulieren, zijn nu als vaste kern niet meer weg te denken uit mijn klantenkring. Daarvoor ben ik dankbaar, het maakt me trots dat ze de geleverde kwaliteit van inspectie, rapportages en advies zo waarderen. 

Groei en keuzes
Die groei stelde me dit jaar ook voor een aantal hoofdbrekers. Want kon ik dit allemaal nog wel alleen? Hoe kon ik de kwaliteit van mijn diensten borgen en toch nog verder groeien? Kon ik mijn focus houden op mijn klantgerichtheid, als tegelijk ook het werk op de achtergrond toenam? Als je bedrijf snel en succesvol uitrolt, kun je het op een bepaald moment niet meer alleen. 

Vandaar dat ik keuzes heb gemaakt, waarmee ik blij ben. Naumann Tech gaat tegenwoordig niet meer over mij alleen, het gaat over 'ons'. Want inmiddels bestrijken we met negen collega's het gehele Nederlandse werkveld. En de teller staat nog niet stil. Vier inspecteurs zorgen voor landelijke dekking als het gaat om het onderzoeken van rookgaskanalen. Voor het schrijven van de rapportages daarover, is een technisch schrijfster aan de slag gegaan. Een backoffice manager zorgt intussen voor het reilen en zeilen van de dagelijkse gang van zaken en leidt de nieuwe ontwikkelingen in goede banen. En dan is er nog de denktank, die me bijstaat in verbetering en vernieuwing. 

Rapportages binnen twee weken na inspectie
Dit maakt dat ik tegenwoordig mijn handen vrij heb voor het werkelijke contact dat ik graag heb met al verbonden en ook nieuwe opdrachtgevers. Waardoor Naumann Tech paraat is om ook jouw klus te klaren. Of het nu gaat om inspecties en keuringen, advisering, een second opinion, of het begeleiden van een renovatieproject, wij kunnen na drie jaar groei opdrachten aan van elk formaat. Met een gerust hart garandeer ik tegenwoordig de aanlevering van de rapportages binnen twee weken na de inspectie. 

Het ging niet zonder slag of stoot en we blijven nieuwe uitdagingen aangaan. Maar met de huidige balans binnen ons bedrijf, kan ik alleen maar uitkijken naar de toekomst. Vandaar dat ik tevreden zeg: Hoera, we groeien!

En daarbinnen is plek voor jouw project. Wil je meer informatie, of even sparren over wat wij voor je kunnen betekenen? Ik hoor het graag via 0651370680 of info@naumann-tech.nl.

Bedrijvengids Geplaatst door
Naumann Tech

Naumann Tech

De Bukakkers 20, 7811 KZ  Emmen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.