Huismeesterschap door de jaren heen

De afgelopen 12,5 jaar heeft het huismeesterschap van Young Facility grote ontwikkelingen door gemaakt. De eerste opdracht begon als het schoon en veilig houden van het complex, maar werd snel uitgebreid tot het totale facilitaire beheer.

Geplaatst door: Young Group B.V.

Huismeesterdienstverlening is meer dan de inzet van één persoon
Op dit moment zijn onze huismeesterdiensten meer dan de inzet van een persoon. Het is een dienst waar bedrijfszekerheid, expertise en gastvrijheid voorop staan. Onze huismeester kunnen terugvallen op onze servicedesk om de continuïteit van de dienstverlening te borgen bij afwezigheid, buiten werktijden of bij piekmomenten. Ook in geval van specifieke vraagstukken biedt de servicedesk expertise om de huismeester bij te staan. Om het brede werkveld van de huismeester te kunnen invallen, is terugvallen op expertiseleden binnen de servicedesk mogelijk. Hierdoor kan de huismeester zelf de regie houden op locatie. Onze huismeesters zijn zeer gecommitteerd aan de opdrachtgever en worden beschouwd als onderdeel van het team van de opdrachtgever.


Onze huismeesterdienstverlening is continu in ontwikkeling
Het totaalpakket van onze huismeester is ontstaan door onze drive om elke dag onze dienstverlening te verbeteren. In de afgelopen jaren is het dienstverleningspakket verbreedt en krijgt ook de inzet van digitale middelen zoals ons FMIS, meldingen en dagrapportages een steeds belangrijkere plek.

Kortom, de huismeesterdiensten van Young Facility zijn meer dan de inzet van een persoon, namelijk een totaalpakket voor ontzorging. Door de inzet van een vaste huismeester en een buddy, inclusief ondersteuning van de servicedesk en ons FMIS systeem, leveren wij een totaal pakket voor een gastvrije dienstverlening. De afgelopen jaren hebben wij onze huismeesterdiensten uitgebreid tot een totaalpakket.

Bedrijvengids Geplaatst door
Young Group B.V.

Young Group B.V.

De Entree 234, 1101 EE  Amsterdam

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van Young Group B.V.
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.