Huismeester bij Young Facility

Peter is huismeester van Young Facility . Bent u benieuwd hoe Peter zijn dag eruit ziet? Lees hier zijn ervaringen!

Geplaatst door: Young Group B.V.

Huismeester bij Young Facility

Peter is huismeester bij Young Facility

Stel je even voor, Peter!

Ik huismeester bij Young Facility. Ik ben werkzaam bij de VvE van het Funenpark in Amsterdam. Naast dat ik het huismeesterschap bij Young Facility met veel plezier uitvoer, ben ik vrijwilliger bij een tienercentrum. In mijn vrije tijd breng ik graag veel tijd door met mijn vrouw en kinderen en natuurlijk ook met mijn hond en kat. Ter ontspanning kijk ik graag een filmpje of leg ik puzzels.

Hoe kwam je bij Young Facility terecht?

Het is voor mij ongeveer een jaar geleden allemaal begonnen. Ik was al werkzaam in het facilitaire werkveld en dacht richting Sales te gaan. Ik merkte door mijn kennis en ervaring dat het facilitaire werkveld toch beter bij mij past. Ik had naast Young Facility nog andere dingen lopen maar vanwege de toegankelijkheid van het bedrijf en de mate van zelfstandigheid dat het huismeesterschap bij Young Facility met zich meebrengt, ging mijn voorkeur uit naar Young Facility.

Hoe ziet jouw dag als huismeester eruit?

Het werk van de huismeester is heel divers, toch probeer je hier wel een bepaalde routine in te hanteren. Zo begin ik iedere ochtend met het administratieve onderdeel van mijn werk. Dat houdt in het lezen van de emails, beluisteren van voicemails en het doornemen van de takenlijst in het online portal. Vervolgens stel ik een to do lijst op voor die dag. Ik ben graag actief bezig dus wil na het administratieve gedeelte zo snel mogelijk mijn gebouwrondes lopen, meldingen afhandelen en de bewoners helpen waar nodig. Tussendoor komen vaak nieuwe meldingen binnen en dienen de leveranciers aangestuurd te worden. Daardoor is geen enkele dag hetzelfde!

Wat doe je voor de bewoners van de VvE?

Ik sta graag klaar voor de bewoners en het belangrijkste daarbij is dat mijn deur altijd openstaat! Ik vind het heerlijk dat er bij deze functie veel uit te zoeken is. Waarbij je door eigen initiatief met goede oplossingen kunt komen die de bewoners meer woonplezier opleveren en natuurlijk voor de VvE's ook budgetvriendelijk zijn. Ik wil alles leren met betrekking tot de veiligheid in en om het pand en Young Facility helpt mij hierbij door het geven van trainingen. Ik krijg daarvoor spreektijd bij de algemene ledenvergadering, waardoor je ziet dat je als belangrijk onderdeel van de VvE wordt gezien. Via het huismeesterschap kan ik mijn twee passies combineren; zowel het facilitaire aspect als het sociale aspect!

Mijn slogan is 'Het huis meester zijn. Het belangrijkste hierin is niet het oplossen van technische zaken, maar het aanhoren en meeleven met bewoners en vervolgens ook daadwerkelijk actie te ondernemen.

Heb je het naar je zin bij Young Facility?

Zeker weten! Ik hou van het zoeken naar verbeteringen en het aandragen van oplossingen. Bij Young Facility wordt hier ook echt naar geluisterd. Ik heb dan ook regelmatig contact met mijn leidinggevenden binnen Young Facility. Zo hebben we samen al vele stappen gemaakt bij de opdrachtgever.

Bedrijvengids Geplaatst door
Young Group B.V.

Young Group B.V.

De Entree 234, 1101 EE  Amsterdam

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van Young Group B.V.
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.