..........
shadow_fix

De 5 voordelen van een plisséhordeur

Op het gebied van insectenwering zijn de laatste jaren heel wat veranderingen doorgevoerd.

Een paar jaar geleden hadden we keuze uit pendeldeuren met gaas erin of van die vervelende trekdeuren met een veer die heel hard terug klapte als u ze per ongeluk losliet. Ook waren er verschillende vliegengordijnen te verkrijgen. U kent ze denk ik nog wel; die met hysterisch gekleurde kraaltjes in vreselijke patroontjes of die donzige kattenstaart exemplaren die, als u er doorheen loopt ,rillingen over uw rug bezorgen. Nee dan is het er wel op vooruit gegaan! Tegenwoordig ziet u super mooie en luxe afgewerkte plisséhordeuren. Hier leest u alle voordelen van een plissehordeur op een rijtje.

Voordeel 1:

De plissehordeur houdt alle insecten groot en klein waar ze horen: buiten! In het voorjaar en in de zomer willen we onze tuindeuren en schuifpui openzetten en de frisse lente- en zomerwind door ons huis laten waaien. Na een fijne dag met mooi weer is niets zo vervelend om de hele nacht wakker te liggen van muggen die u ten prooi hebben gesteld.

Voordeel 2:

Niet alleen muggen en andere insecten kunnen niet het huis betreden als de schuifpui is voorzien van een plissehordeur, ook pollen komen niet in huis. Voor hooikoortspatiënten is het van essentieel belang dat de pollen van bomen, kruiden en grassen niet in hun huis komen. Een hooikoortspatiënt heeft het buiten al zwaar genoeg wanneer er bepaalde pollen in de lucht zweven, dan is het toch heel fijn als ze thuis even kunnen bij kunnen komen. Wist u dat 20% van de Nederlandse bevolking last heeft van hooikoorts? 20% van de Nederlandse bevolking komt dus neer op 3,4 miljoen hooikoortspatiënten.

Voordeel 3:

Een plissehordeur is heel gemakkelijk te bedienen. Dus ook voor kinderen of voor ouderen die te kampen hebben met krachtverlies. De hordeur glijdt door middel van een ketting heel soepel over de zeer dunne onderstrip. De hordeur is als het ware met één vinger te bedienen. De onderstrip is 3 mm hoog waardoor het geen obstakel vormt voor bijvoorbeeld rolstoelen, rollators en kinderwagens e.d.

Voordeel 4:

Een plissehordeur ziet er super strak afgewerkt uit en is een sieraad voor een schuifpui of voor openslaande tuindeuren. Op plissehordeurenwebshop is een hordeur op maat zo besteld. Via 3 simpele stappen kunt u in het bezit zijn van zo’n prachtige en handige hordeur.

Voordeel 5:

Een plissehordeur van plissehordeurenwebshop.nl kunt u laten uitvoeren met verschillende opties. Denk aan 2 kleuren gaas, 9 standaard RAL kleuren (alle andere RAL kleuren mogelijk), handgreep, meet- en/of montageservice en zaterdaglevering.

0 reacties

Laat hier uw reactie of review achter:


Aanbevolen

top
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam