..........
shadow_fix

Waarom investeren in kunststof kozijnen?

Het onderhoud aan kozijnen is in een appartementencomplex in de meeste gevallen een taak van de VvE.

Heeft jouw appartementengebouw nog verouderde kozijnen? Dan is de kans groot dat het onderhoud veel tijd kost. Eens per jaar moet het geschilderd worden en de weersomstandigheden hebben veel invloed op de kwaliteit. Dit gaat tevens ten koste van de isolatie van het gebouw. Investeer daarom in nieuwe kunststof kozijnen. Dit levert diverse voordelen op, zowel in tijd als in geld.

Lange levensduur en onderhoudsarm

Een groot voordeel van kunststof kozijnen is dat ze een lange levensduur hebben. Door de hoogwaardige kwaliteit van kunststof gaan veel kozijnen wel 50 jaar of langer mee. Daarbij komt ook nog eens dat kunststof kozijnen onderhoudsarm zijn. Vocht en warmte hebben geen invloed op de kozijnen waardoor het niet meer nodig is om ze ieder jaar te schilderen. De komende jaren heb je er als VvE dus geen omkijken meer naar.

Goede isolatie voor extra leefcomfort

Kunststof zorgt er niet alleen voor dat de kozijnen onderhoudsarm zijn, maar hierdoor zijn ze ook enorm duurzaam. In een eerder artikel kwam al aan het licht dat kunststof kozijnen het meest duurzaam zijn. De tocht en kou worden door de kozijnen buiten gehouden. Hierdoor hoef je minder te stoken en gaan je energiekosten omlaag. Een goed geïsoleerde ruimte zorgt daarnaast ook nog eens voor extra leefcomfort.

Een veiliger gevoel onder de bewoners

Door het politiekeurmerk Veilig Wonen worden kunststof kozijnen aangemerkt als een goede inbraakvertrager. Het wordt voor inbrekers lastiger om een woning binnen te komen. Het gebruik van kunststof kozijnen geeft dus een veiliger gevoel onder de bewoners van het appartementen complex.

Investeren in kunststof kozijnen?

Wil je de verouderde kozijnen in het appartementen gebouw vervangen? Ga dan op zoek naar kozijnen van een goede kwaliteit. De kunststof kozijnen van Horsten Kozijnen zijn uitsluitend gemaakt van de beste materialen die zorgen voor extra veiligheid, isolatie en leefgemak. Bovendien zijn de kozijnen te verkrijgen in diverse kleuren en typen. Maak de keuze in overleg met de gehele VvE. De kozijnen van het gehele complex tegelijk laten vervangen kan namelijk extra voordelig zijn. Bovendien heeft het invloed op de algehele onderhoudskosten en de waarde van het complex wordt verhoogd doordat alle appartementen aan een zuiniger energielabel voldoen.

0 reacties

Laat hier uw reactie of review achter:


Aanbevolen

top
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam