Waarom kiezen voor een Reynaers kozijn

Als uw kozijnen aan vervanging toe zijn, is het verstandig om uitgebreid te oriënteren. Dit geldt uiteraard ook voor uw nieuwbouw appartement. 

Gepubliceerd: 18 december 2020

. Aluminium kozijnen hebben veel voordelen ten opzichte van bijvoorbeeld hout of vinyl. Het voordeel van Reynaers aluminium kozijnen is dat ze een uniek statement kunnen vormen voor uw appartement. Onze hoogwaardige kozijnen zijn een verstandige investering. Hier volgen enkele van de belangrijkste redenen om te kiezen voor onze kozijnen:

Betaalbaarheid

Aluminium is een van de goedkopere opties voor nieuwe ramen. Een van de belangrijkste redenen dat houten ramen steeds minder vaak worden gebruikt dan andere materialen, is omdat ze niet dezelfde waarde op lange termijn hebben. Reynaers aluminium kozijnen zijn duurzaam omdat het metaal is en bestand is tegen de elementen. Het is niet zo gevoelig voor vocht en andere problemen van de buitenkant van het appartement. U kunt verwachten dat een hoogwaardig aluminium raam van Reynaers kozijnen jarenlang meegaat.

Onderhoud

De hoeveelheid tijd en geld die nodig is voor het onderhoud op lange termijn is laag. Onze aluminium ramen zijn van hoge kwaliteit en zeer eenvoudig te onderhouden. Ze worden verkocht in een aantal verschillende kleuren en stijlen. Als u investeert in een geanodiseerde afwerking, hoeft u deze nooit opnieuw te schilderen. Aluminium is probleemloos in vergelijking met hout en is het meest lichtgewicht type metaal dat u kunt vinden. Het voordeel van onze lichtgewicht ontwerpen vertaalt zich ook goed in slankere profielen waardoor de zichtlijn wordt verbeterd. Meer licht in uw appartement dus!

Nederlands product

Aangezien een ruitvervanging prijzig kan zijn, kunt u net zo goed investeren in iets dat lang meegaat. En dan kies je uiteraard het liefst voor een Nederlands kwaliteitsproduct van Reynaers kozijnen. De hoeken van onze kozijnen zijn mechanisch met elkaar verbonden, zodat uw kozijnen jarenlang dezelfde vorm behouden.

Veilig

Een van de belangrijkste voordelen van aluminium is de sterkte van het materiaal. Deze sterkte en duurzaamheid van een aluminium raam betekent ook dat het een goede keuze is voor een veilig raam tegen inbrekers. Een aluminium kozijn is steviger dan hout en geforceerde toegang is daardoor veel moeilijker.

Strakke oplossing voor moderne huizen

Reynaers kozijnen zijn zeer strak en prachtig ontworpen. De afwerking van onze kozijnen behoort tot de topklasse. Naast de vele prefab mogelijkheden is er een breed scala aan kleuren beschikbaar voor aluminium ramen en verschillende opties voor het ontwerp van uw kozijnen. De keuze is aan u!

Kozijnadvies Kozijnadvies aanvragen

Profiteer met uw VvE nu ook van de uitgebreide subsidiemogelijkheden.

1
Introductie
2
Vragen
3
Gegevens

Wat houdt het in?

Indien u kiest voor kunststof kozijnen bespaart u tevens veel geld op schilderonderhoud in de komende jaren waardoor in veel gevallen de terugverdientijd binnen de 10 jaar ligt terwijl de levensduur ruim boven de 20 jaar ligt! In veel gevallen zijn nieuwe kozijnen dan ook per saldo goedkoper dan uw huidige kozijnen laten zitten en ze onderhouden.

Waar bestaat het kozijnadvies uit?

Analyse van de huidige situatie
Analyse van de wensen (en haalbaarheid hiervan) van de VvE
Overzicht van de verwachte kosten
Overzicht van de verwachte terugverdientijd
Wat voor type kozijnen zitten er in uw pand?
Wat voor type glas zit er in uw pand?

Gegevens

Kozijnadvies
Bedankt, wij hebben uw aanvraag succesvol ontvangen en nemen contact met u op.
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.