Gerelateerde suggesties:

Wat is de beste isolerende beglazing?

05 juli 2017
We betalen vaak meer dan we eigenlijk zouden moeten, al zouden de verschillende bespaartips dit kunnen voorkomen, zoals bv. het kiezen van de juiste beglazing voor je vensters.
LEES VERDER

Tot een aantal jaar geleden waren alle ruiten uit enkel glas. Bij dit type glas is er echter sprake van bijna tot geen isolatiewaarde. Als oplossing kwam er dubbel glas op de markt. Dit zorgt al voor een veel betere isolatiewaarde. De laatste jaren volgen de ontwikkelingen hierin zich in hoog tempo op; van dubbel glas naar HR++ (Dubbele Hoog Rendement beglazing) en zelfs HR+++ beglazing (Driedubbele Hoog Rendement beglazing).

Wat is Hoog Rendement?

Het meest gebruikt is vandaag de dag HR++. Met Hoog Rendement bedoelen we de ruimte tussen de twee glasplaten. Deze ruimte is gevuld met een edelgas. Wat zorgt voor een goed behoud van de warmte. Daarnaast is één van de glasplaten voorzien van een coating die de warmte reflecteert. Bij HR+++ beschikken zelfs twee glasplaten over een coating.

Waar moet je op letten?

Belangrijk wanneer je op zoek bent naar de juiste beglazing is te letten op de U-waarde die aan de glasplaten wordt toegekend. Hiermee bedoelen we de isolerende capaciteit van een raam. Hoe lager de U-waarde, hoe groter de isolerende capaciteit.

De subsidiemogelijkheden kunnen momenteel oplopen tot 20% van uw totale investering bij HR+++!

Vraag hieronder een gratis kozijnenscan van Kroon Kozijn aan en kom erachter wat voor uw pand de mogelijkheden zijn!

 

 

Uw vraag niet beantwoord?
Wij helpen u graag verder!

Reacties

Kozijnadvies
Profiteer met uw VvE nu ook van de uitgebreide subsidiemogelijkheden.