De perfecte raamdecoratie voor je appartement!

In je appartement is het fijn als je en goede combinatie hebt tussen lichtinval en privacy. Het puntje privacy is helemaal belangrijk als jouw appartement aan een galerij ligt.

Gepubliceerd: 12 november 2018

Je wil natuurlijk niet dat iedereen die over de galerij loopt constant bij jou naar binnen kan kijken, omdat ze dan nog geen meter van je raam verwijdert zijn. Als je de juiste raamdecoratie uit wil kiezen moet je dus rekening houden met de hoeveelheid lichtinval en hoeveelheid privacy die je raamdecoratie moet geven.

Welke type raamdecoratie zijn er?

De standaard raamdecoratie is toch wel de gordijnen. Deze zijn zo bekend dat je alle ander opties bijna vergeet. Zo heb je bijvoorbeeld plisségordijnen, vouwgordijnen, rolgordijnen en verschillende soorten jaloezieën. Maar wat is nou de perfecte raamdecoratie voor in je appartement?

Houten jaloezieën

Je zou er misschien niet zo snel op komen maar houten jaloezieën zijn dé oplossing voor raamdecoratie in appartementen. Deze geven namelijk alle mogelijkheid om te spelen met de lichtinval en privacy. En dat is perfect als jij wel natuurlijk licht naar binnen wilt laten komen zonder dat je privacy eraan onderdoor gaat. Door het kantelen van de houten lamellen valt er niet meer van buiten naar binnen te kijken. Op deze manier heb je nog wel natuurlijk licht in huis en ook nog eens totale privacy!

Naast dat het bedienen van houten jaloezieën heel gemakkelijk en leuk is staan ze ook nog eens erg goed bij verschillende soorten interieur. Zo staan ze prachtig bij een modern interieur, maar ze kunnen ook heel mooi staan in de landelijke stijl.

Helemaal op maat gemaakt

Tegenwoordig is het niet meer nodig om te knippen en te zagen om je raamdecoratie op maat te krijgen. Nee, deze bestel je tegenwoordig gewoon online! Een favoriet van ons is: Veneta.com. Bij Veneta.com heb je prachtige houten jaloezieën in verschillende kleuren. En deze worden speciaal voor jou op maat gemaakt. Mocht je nog verder advies nodig hebben of wil je vast wat kleurstalen ontvangen? Deze kan je gratis en vrijblijvend aanvragen.

Hoe ga jij je houten jaloezie samenstellen?

VvE Helpdesk Advies nodig voor uw VvE?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Reacties Laat een bericht achter
Reacties
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.