Hoe zorgt u voor meer sfeer in uw woonkamer?

Sfeer in de woonkamer is heel belangrijk! Dit is immers de ruimte in huis waar u het grootste deel van uw tijd doorbrengt.

Gepubliceerd: 22 december 2020

Zeker in een appartement kan het moeilijk lijken om voor een
sfeervolle inrichting te gaan. Er zijn echter een heleboel mogelijkheden:

lees gauw verder voor onze tips!

Meubels zorgen voor sfeer

Meubels vormen toch wel de belangrijkste items in de woonkamer. Naast dat meubels praktisch zijn, kunnen ze ook een stijlvolle toevoeging aan de ruimte vormen. Als meer sfeer de wens is, kunt u daar de meubels op uitzoeken. Kies bijvoorbeeld voor tafels, stoelen en kasten met een warme houtkleur: dat zorgt voor gezelligheid. Ook een bordeauxrode of roestoranje bank biedt gezelligheid. Bij Eichholtz meubels vindt u precies wat u zoekt in uw woonstijl, of het nu om stoelen, tafels of kasten gaat. Luxe design wordt gecombineerd met een sfeervolle stijl en doordachte details. Voor een prachtige uitstraling in de woonkamer! 


De zithoek gezellig aankleden

Het belangrijkste hoekje in de woonkamer? Dat is in veel appartementen de zithoek! Maak hier echt een ontspannen plek van in huis: hier kunt u zich echt even terugtrekken. Een comfortabele bank is daarbij van belang, om onderuitgezakt tot rust te kunnen komen. Ook een mooie salontafel zorgt voor sfeer en comfort. Ideaal om bijvoorbeeld een afstandsbediening, mok en tijdschrift op kwijt te kunnen. Ga voor stijlvolle Eichholtz salontafels, om de tafel tot een prominent meubelstuk in de kamer te maken. Zo kunt u elke
dag weer genieten van uw designtafel.

De juiste verlichting in de woonkamer

Veel mensen denken niet zozeer na over de juiste verlichting in huis. Goede verlichting zorgt echter voor een veel knussere uitstraling! Let allereerst op de warmte van het licht: pas op dat het licht in huis niet te wit is, maar kies liever voor een gele toon. Daarnaast is het een aanrader om dimbaar licht te kiezen, om niet op elk moment van de dag dezelfde felheid te hoeven ervaren. Zo past de lichtsituatie in huis altijd bij het moment! 

Accessoires maken de sfeer compleet

Ten slotte zijn sfeervolle accessoires essentieel in de woonkamer. Waar de meubelstukken de basis vormen, maken de accessoires de boel compleet. U kunt dan ook best uitpakken: er mag flink wat uit de kast worden gehaald als het om gezelligheid gaat. Denk aan een mooi schilderij aan de muur, of een collage van meerdere posters en kunstwerken. Grote vazen met bloemen of planten bieden ook vrolijkheid. En steek ’s avonds lekker de kaarsjes aan –
zo gaat u altijd voor een optimale sfeer in uw woonkamer.

VvE Helpdesk Advies nodig voor uw VvE?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.