Handige opbergruimte met opslagboxen

Heeft u recent een nieuw appartement gekocht of woont u al een tijdje in een prachtig appartement? Dan zult u wellicht tot de ontdekking zijn gekomen dat een appartement niet altijd even veel ruimte heeft om spullen op te bergen.

Gepubliceerd: 28 februari 2016

Wat meer opbergruimte is altijd wenselijk. Gelukkig zijn er veel praktische oplossingen om weinig of niet gebruikte spullen op te slaan in een externe opslagruimte. Bovendien is het een perfecte tijdelijke oplossing als u bijvoorbeeld gaat verhuizen en uw inboedel tijdelijk ergens opslagen dient te worden. 

Uw spullen extern opbergen 

Niet gebruikte spullen kunt u eenvoudig opbergen in een extrabox self storage. Dit is een externe ruimte die u huurt bij Extrabox. Hier kunt u al vanaf 1 m3 extra opbergruimte huren, uiteraard tegen een scherpe prijs. De ruimtecalculator helpt u bij het berekenen van de benodigde opbergruimte. Deze mogelijkheid is natuurlijk superhandig als opbergruimte in uw appartement ontbreekt of als u midden in een verhuizing zit. 

Opslagruimte in Den Bosch 

Woont u in of dichtbij Den Bosch? Dan wordt het voor u een stuk gemakkelijker om spullen (tijdelijk) op te slaan. Bij Extrabox huurt u eenvoudig opslagruimte in deze stad. Zowel zakelijke als particuliere klanten kunnen hier tijdelijk hun spullen opslaan. Uiteraard worden uw spullen 24 uur per dag beveiligd. Over diefstal van uw kostbaarheden hoeft u zich dus geen zorgen te maken. 

Wat zijn de voordelen van externe opslagruimte bij Extrabox?

- Externe opbergruimte huren door middel van een extrabox self storage levert u diverse voordelen op:
- Uw appartement blijft er verzorgd uitzien
- Geschikt voor opslag van uw inboedel bij verhuizing
- Uw spullen verzekerd tot een bedrag van 5000 euro
- 24 uur per dag en 7 dagen per week beveiliging
- Toegang dankzij een persoonlijke toegangscode

Vrijblijvende offerte

Wilt u meer weten over externe opslagruimte huren bij Extrabox, bijvoorbeeld hoeveel m3 aan opbergruimte u nodig heeft en wat u dat gaat kosten? U kunt altijd een vrijblijvende offerte laten opmaken door Extrabox. Het verplicht u tot niets, maar geeft u wel een indruk van de kosten. Kortom, neem gerust contact op en sla uw inboedel veilig op in een externe opbergruimte.

VvE Helpdesk Advies nodig voor uw VvE?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Kennisbank Gerelateerd
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.