Verhoog de waarde van je appartement met een tijdloze keuken

Ben je onlangs de eigenaar geworden van een appartement binnen een Vereniging van Eigenaren (VvE)? En wil je de waarde van je appartement verhogen voor toekomstige bewoners?

Gepubliceerd: 18 maart 2023

Dan is het belangrijk om niet alleen te kijken naar de keuken zelf, maar ook naar de regels binnen de VvE. Het is namelijk mogelijk dat er beperkingen zijn voor het aanpassen van de keuken in je appartement. Houd ook rekening met de eventuele goedkeuring van de VvE voor de plaatsing van een nieuwe keuken. Op deze manier zal de keuken bijdragen aan de waarde van je appartement en voldoen aan alle regels. In dit artikel geven we je een paar erg handige tips zodat de keuken de waarde van je appartement verhoogt.

Investeer in een keuken met erg veel opbergruimte

Als je de toestemming hebt van de VvE, is het belangrijk om te investeren in een keuken van goede kwaliteit met voldoende opbergruimte. Het is altijd een erg goed idee om te investeren in een keuken met erg veel opbergruimte. Toekomstige bewoners hebben daardoor meteen erg veel plek om (waardevolle) spullen op te bergen. Ook maak je optimaal gebruik van de beschikbare ruimte die er is in het appartement. Denk daarbij aan bijvoorbeeld kastjes van een houten keuken die reiken tot aan het plafond en over lekker veel ruimte beschikken voor het opbergen van de pannen.

Maak gebruik van lichte kleuren voor een ruimtelijk effect in het appartement

Maar waar moet je nu eigenlijk op letten als het aankomt op het bepalen van de kleur van de keuken? Kies je voor moderne keukens, dan lenen lichte kleuren zich erg goed om toe te passen in het ontwerp. Naast dat dit de moderne stijl extra benadrukt, lijkt de ruimte ook net even wat groter. Daarnaast doen lichte kleuren het altijd erg goed onder huurders, zodat je zeker weet dat je de plank niet misslaat en de optimale huurprijs kunt vragen.

Kies voor een keuken van een specialist op de markt

Een keuken van goede kwaliteit koop je het beste bij een specialist op de markt, die voldoet aan de hoogste standaarden binnen het appartementsrecht. Zo weet je zeker dat je keuken voldoet aan alle regels en voorschriften en dat je de waarde van je appartement verhoogt met een tijdloze keuken. Ook zijn de keukens een lust voor het oog en tillen de sfeer van het appartement meteen naar een hoger niveau. Het is dus de hoogste tijd om een keer een bezoek te brengen aan een keukenwinkel en vrijblijvend meer informatie te ontvangen.

VvE Helpdesk Advies nodig voor uw VvE?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Kennisbank Gerelateerd
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.