..........
shadow_fix

Buitenlampen met (bewegings)sensor

Je tuin is altijd sfeervol verlicht met mooie buitenlampen met sensoren.

Buitenverlichting moet niet alleen mooi vormgegeven zijn en sfeervol licht afgeven, maar moet ook praktisch zijn. Een buitenlamp met sensor of dag en nacht schemerschakelaar is dat allemaal! Het nut van buitenverlichting met sensor leggen we je in dit artikel haarfijn uit.

Wat is een buitenlamp met sensor eigenlijk?

Op buitenlampen kunnen verschillende sensoren zitten. Zo heb je buitenlampen met bewegingssensoren en verlichting met dag- en nacht schemerschakelaars.

Buitenlampen met bewegingssensor

Dit zijn buitenlampen die vanzelf aangaan als er binnen een bepaalde afstand van de lamp beweging is. Dat is handig, want je tuin is altijd verlicht op het moment dat jij het nodig hebt. Het is ook prettig voor je gasten, die niet in het donker bij je voordeur hoeven te staan. Inbrekers daarentegen worden niet zo blij van een buitenlamp met bewegingssensor. Vaak schrikken ze van het plotselinge licht en vertrekken zo snel mogelijk. Een buitenlamp met sensor is dus nog veilig ook!

Buitenlampen met dag- en nacht schemerschakelaar

Deze lampen werken weer even anders. De sensoren op buitenlampen met dag- en nacht schemerschakelaar reageren op licht. Zodra het donkerder wordt (het gaat schemeren), gaat de buitenlamp automatisch aan. Fijn: je verspilt geen energie overdag en tuin is ’s avonds prachtig verlicht.

0 reacties

Laat hier uw reactie of review achter:


Aanbevolen

top
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam