Intercom

Dé draadloze intercom voor appartementen (en kantoorgebouwen)

Geplaatst door: OTD Toegang & Comfort B.V.

Intercom

Dé draadloze intercom voor appartementen 

OTD kan ook een totaaloplossing met een cloudhosted intercom verzorgen, met dit systeem is het mogelijk om zonder bekabelingen een goed werkend intercomsysteem te realiseren. Ook kunt u toegang verlenen aan gebruikers via een app. In combinatie met een elektronische vergrendeling en een automatische deur zijn dit oplossingen die duurzaam en innovatief zijn.

Complete oplossing

Openr is een complete oplossing: een buitenunit, met 7 inch of 10 inch scherm, en optioneel een binnenunit als u niet alleen afhankelijk wilt zijn van uw smartphone. Voordelen zijn ondermeer: geen bedradingen door gebouw benodigd (en de bijbehorende eventuele storingen op bekabeling), kunnen zien vanaf elke plaats wie er voor de deur staat en eventueel ook beeld terug kunnen sturen van de gebruiker en openen van de deur vanaf elke plaats ter wereld.

Toegang voor gebruikers/bewoners via app

Met de Openr app kunt u eenvoudig toegang verlenen aan frequente bezoekers, leveranciers, schoonmakers of bijvoorbeeld de tuinman: via een swipe kan de deur worden geopend. Ook kunt u vanaf waar ook ter wereld, toegang verlenen aan iemand die naar binnen mag. Dit kan voor uw voordeur gelden, maar ook voor slagbomen, garagedeuren, speedgates of uw eigen voordeur wanneer voorzien van een elektronisch slotsysteem.

Openr, open uw deur via de app! Voor VVE, kantoor en andere gebruikers

Hoe werkt dit systeem in de praktijk? 

Met Openr is een intercomcentrale en bedrading door uw pand overbodig. Met het gebruiksvriendelijke dashboard heeft u als beheerder duidelijk inzicht in sleutelbeheer en kunt u zelf  digitale sleutels toevoegen en verwijderen.

Altijd en overal zien wie voor de deur staat

Met het Openr app systeem heeft elke bewoner, gebruiker of huurder een eigen knop op de intercom die eenvoudig kan worden opgezocht. Er wordt direct gebeld op het ingestelde mobiele of vaste telefoonnummer. Via de Openr app kunt u zien wie voor deur staat en bezoek via videobellen welkom heten en voor hen de deur openen. Wanneer we een deurautomaat installeren is dit het ultieme gevoel van Sesam open U!

Meer informatie en offerte?

Het Openr app intercomsysteem is dé innovatieve intercom die als oplossing met de juiste elektronische vergrendelingen een totaaloplossing kan bieden voor uw VvE, appartementencomplex, bedrijfsverzamelgebouw of bedrijf. Graag vertellen we u alles en hopen we u als nieuwe klant te verwelkomen.

 

Meer weten digitale intercom met app toegang

Bedrijvengids Geplaatst door
OTD Toegang & Comfort B.V.

OTD Toegang & Comfort B.V.

Gildenstraat 28, 4143 HS  Leerdam

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.