VvE Park Langenoord – Hoogland

Bij VvE Park Langenoord heeft OTD automatische deuren de twee ingangen voorzien van deurautomaten.

Geplaatst door: OTD Toegang & Comfort B.V.

VvE Park Langenoord - Hoogland
“ Wij zijn via onze administrateur / beheerder terecht gekomen bij OTD. Haar offerte sprong er uit door zijn professionaliteit maar was niet de goedkoopste. Vanaf het eerste plezierige contact met Henk Sletering, liep alles gesmeerd. Planning, installatie, uitleg over de werking en nacontrole waren prima in orde. We hebben tevens een onderhoudscontract bij hen afgesloten. Bij eventuele vragen wordt zeer snel gereageerd. Een storing, waarvan de oorzaak niet bij OTD lag, werd snel en adequaat verholpen. Alle bewoners zijn zeer tevreden! Op basis van onze ervaring heeft het bestuur van een tweede gebouw besloten om ook met OTD in zee te gaan. Wij kunnen OTD van harte aanbevelen. ”
De heer P. Zwanikken - secretaris

‎Deurautomaat Gilgen type FD20

Wij hebben daar de sterke en veilige deurautomaat Gilgen type FD20 geleverd en geïnstalleerd. Ook bij dit gebouw is de toegang nu zeer eenvoudig omdat naast een automatische deur er ook een toegangssysteem met tags (keyfobs) is geïnstalleerd. Door eenvoudig de tag voor de lezer te houden opent automatisch de deur. Na de ingestelde openingstijd sluit de deur weer automatisch.

Daarnaast is het gebouw ook een stuk veiliger, de tags kunnen namelijk bij verlies eenvoudig met een “schaduwpas” worden verwijderd en wanneer weer gevonden weer worden toegevoegd. Bedenkt u eens wat dit zou zijn als er na verlies gewoon sleutels worden bijgemaakt!

We zijn er trots op dat ook deze gewaardeerde klant voor ons heeft gekozen en daarmee voor een kwalitatief hoogwaardige oplossing.

Automatische deuren met of zonder toegangscontrole?

Bedrijvengids Geplaatst door
OTD Toegang & Comfort B.V.

OTD Toegang & Comfort B.V.

Gildenstraat 28, 4143 HS  Leerdam

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.