Toegangscontrole

OTD heeft jarenlange ervaring in toegangscontrole. Wij weten als geen ander hoe complex het is om te komen tot een specifieke oplossing voor uw toegangen.

Geplaatst door: OTD Toegang & Comfort B.V.

Toegangscontrole

OTD heeft jarenlange ervaring in toegangscontrole. Wij weten als geen ander hoe complex het is om te komen tot een specifieke oplossing voor uw toegangen. Wij gebruiken daarom systemen waarmee vele toepassingen zijn te integreren om zo samen met u tot een oplossing te komen. Zo is het met ons software systeem onder meer mogelijk om alle openingen te filteren, gebruikers te groeperen, IP camera’s te integreren, in- en uitklokken van medewerkers, tijdelijke autorisaties te verlenen, intercom te integreren, anti-passback, brandalarm integratie, en talloze triggers en acties zijn toe te passen bij een gebeurtenis.

OTD kan ook een totaaloplossing met een cloudhosted intercom verzorgen, met dit systeem is het mogelijk om zonder bekabelingen een goed werkend intercomsysteem te realiseren. Ook kunt u toegang verlenen aan gebruikers via een app. In combinatie met een elektronische vergrendeling en een automatische deur zijn dit oplossingen die duurzaam en innovatief zijn.

Is dit allemaal te veel voor uw situatie? Ga dan naar stand alone toegangscontrole, eenvoudig kant en klaar toegangssysteem, ideaal voor een VvE of kleiner kantoorgebouw of zelfs woonhuis! Wij voorzien u graag van passend en deskundig advies.

Wilt u meer informatie over de door ons toegepaste toegangscontrole systemen? Kijk dan ook eens op www.otdtoegangscontrole.nl of neem direct contact met ons op voor een passend advies.

https://www.deurautomaat.info/contact/Bedrijvengids Geplaatst door
OTD Toegang & Comfort B.V.

OTD Toegang & Comfort B.V.

Gildenstraat 28, 4143 HS  Leerdam

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.