Keuring & Inspectie

De betrouwbaarheid van ieder valbeveiligingssysteem staat of valt met een goede installatie, adequaat onderhoud en gebruik.

Geplaatst door: All Safe Valbeveiliging

Mobiele valbeveiliging (persoonlijk beschermingsmiddel) dient conform het Arbobesluit jaarlijks geïnspecteerd te worden. Bij een permanente installatie is dit sterk afhankelijk van de gebruiksfrequentie van het systeem. All Safe adviseert de permanente valbeveiliging jaarlijks te laten keuren.

Als VCA-erkend bedrijf voeren de experts van All Safe periodieke inspecties uit. Kenmerkend voor het verlenen van het certificaat is dat de valbeveiliging aan alle eisen en normen voldoet.‍

Inspecties worden door experts van All Safe professioneel, nauwgezet en adequaat uitgevoerd. Een absolute must om de veiligheid van de werknemers te kunnen garanderen. Jaar in, jaar uit.

Uw valbeveiliging laten keuren door ASV?
Neem contact op:

 https://www.allsafevalbeveiliging.nl/contact

Bedrijvengids Geplaatst door
All Safe Valbeveiliging

All Safe Valbeveiliging

Macrinushof 4, 6642 BC  Beuningen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.