Mobiele valbeveiliging

Het productspectrum van All Safe is veelomvattend. Naast de permanente onderdelen van het valbeveiligingssysteem voorziet All Safe in al het benodigde toebehoren.

Geplaatst door: All Safe Valbeveiliging

‎All Safe biedt een compleet assortiment aan mobiele valbeveiligingsmiddelen zoals:
Harnassen, Valstopapparaten, Veiligheidshaken, Positioneerlijnen, Accessoires, Katrollen. All Safe maakt alleen gebruik van topmerken. Onze materialen voldoen aan de strengste veiligheidsnormen, zijn comfortabel in gebruik en gaan bovendien lang mee.‎

Veiligheidshaken

Veiligheidshaken zijn de verbindingselementen die in alle valbeveilingstoepassingen voorkomen. De veiligheidshaken die All Safe levert, zijn conform de EN 362 en CE-norm gekeurd.

De minimale weerstand die een veiligheidshaak moet kunnen weerstaan is 15 kN. Een veiligheidshaak moet met minimaal twee manuele handelingen geopend kunnen worden. Dit kan met behulp van een draaimechanisme of, nog makkelijker, met behulp van een automatische sluiting (twist-lock). Bij intensief gebruik geniet deze laatste de voorkeur. Let op! Een haak die niet goed gesloten of beschadigd is kan slechts een fractie van de weerstand opvangen die een de haak minimaal dient te kunnen weerstaan.

Wij adviseren iedere haak die verbonden is aan uw persoonlijke valbeveiligingsmaterialen jaarlijks te laten keuren. De haak wordt dan getest op zijn werking, op roestvorming en op vervormingen. Enige vervorming kan al leiden tot een veel kleinere weerstand.

Voor meer informatie:

Bedrijvengids Geplaatst door
All Safe Valbeveiliging

All Safe Valbeveiliging

Macrinushof 4, 6642 BC  Beuningen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.